WATERROWER | NOHRD

Banner voor de exposantenpagina

WATERROWER | NOHRD

WATERROWER | NOHRD Benelux is de officiële importeur van de merken WaterRower en NOHRD en onderdeel van Optima Forma Fitness.

In hun fabriek in Rhode Island – USA ontwerpt en produceert WaterRower al sinds 1988 roeimachines van uitzonderlijke kwaliteit en met een uniek design.

De WaterRowers worden voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt van geverifieerd duurzaam hardhout welke afkomstig is uit de Appalachian Mountain regio in het oostelijk gedeelte van de USA. Het gebruikte hout is zeer robuust en perfect geschikt voor de constructie van de WaterRower, het dempt schokken en trillingen en het unieke weerstandsgevoel wordt er door versterkt. Verkrijgbaar in essen-, eiken-, kersen- en walnoothout en in kleur gebeitst essenhout.

Het hart van iedere WaterRower is de Watertank met zijn ergonomisch gevormde peddel. Deze zorgt voor een maximale verplaatsing van het water en daarmee een gelijkmatige, schokvrije en aangename weerstand. Deze waterweerstand is zelfregulerend d.w.z. dat hij zich bij elke beweging aanpast aan de intensiteit van de gebruiker. Beweegt deze langzaam dan is de weerstand laag, wordt de snelheid verhoogt dan wordt de weerstand intensiever.

De originele NOHRD producten zijn meer dan alleen functionele sporttoestellen, ze omvatten alle aspecten van functionaliteit, design en duurzame productie. Het resultaat is luxe fitnessapparatuur vervaardigd uit natuurlijke materialen, die moeiteloos in iedere omgeving passen als ware het een onderdeel van het meubilair. Vervaardigd en handgemaakt in onze moderne faciliteit in Nordhorn (Duitsland), NOHRD ontwerpt en produceert high-end trainingsapparatuur zoals kabelpulleys, trainingbankjes en dumbbells maar ook fietsen en loopbanden.

Alle NOHRD producten worden vervaardigd van hout uit hernieuwbare bossen in Duitsland. De exclusieve fitnessapparatuur is beschikbaar in essen-, eiken-, kersen- en walnoothout, of in de donkerder gekleurde Club-modellen, allemaal met optionele kunst- of echt leren bekleding.

Naam: WATERROWER | NOHRD
Categorie: Fitness apparatuur
Hal: 

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2024