AluK 

‘Ontwikelaar van aluminium kozijnen en geveloplossingen’

AluK

AluK Aluminium b.v. is meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Zij zijn een wereldwijde speler in het ontwerpen en produceren van aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. Het familiebedrijf hanteert al zeventig jaar traditionele waarden gebaseerd op kwaliteit, service en aandacht voor details.

 

De lange traditie als familiebedrijf betekent een lokale benadering, waardoor AluK dichter bij klanten staat door middel van een uitstekende service en ondersteuning die op maat gemaakt is voor elke markt.
Dankzij goedgekeurde testfaciliteiten, intern onderzoek en ontwikkeling, garandeert ALuK dat al de producten krachtige oplossingen bieden. AluK onderzoekt en ontwikkelt systemen die voldoen aan de behoeften van elk van de lokale markten. De AluK systemen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie, commerciële – en industriële projecten, woningen of openbare voorzieningen.

 

Dankzij de verantwoorde toelevering en intelligente ontwikkeling, voldoen AluK producten aan de milieunormen. Aluminium veroudert niet zoals andere organische materialen en vereist geen bescherming tegen UV-stralen. Aluminium heeft een positieve ecologische balans, het is immers eindeloos en voor 100% recyclebaar mét behoud van zijn oorspronkelijke kwaliteit.