Livium

‘It’s all in the details.’

Livium

Livium houdt van het buitenleven, maar ook van comfort. Wat is er nou mooier dan die twee dingen met elkaar te combineren? Buiten leven met Livium betekent kwaliteit, schoonheid, ultieme zon- en regenwering en het comfort van heaters, haarden, verlichting en screens in één. Livium levert Louvredaken, Louvre veranda’s, Louvrepanelen, Shutters, Heaters, Verlichting, Screens & Glas.

Elk Livium louvredak is exact op maat gemaakt. Desgewenst ontwerpen onze designers de tekening, uiteraard compleet aangepast aan de stijl van het object. We produceren elk louvredak zelf en onze montageteams zagen het op locatie op maat, zodat het altijd tot op de millimeter nauwkeurig past, de enige garantie voor topkwaliteit! Louvredaken in luxe jachten of hellende dakvlakken, louvrepanelen met schuine hoeken, driehoekige vormen, houtfineer of afgeronde zijden: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Het is niet voor niets dat architecten ons weten te vinden voor hun meest uitdagende projecten.

Livium houdt van het buitenleven, maar ook van comfort. En wat is er nou mooier dan die twee met elkaar te combineren. Zij hebben een oog voor kwalitatieve producten die outdoor living nog comfortabeler maken. Hoogwaardige buitenproducten, naadloos aansluitend op de filosofie: ongedwongen aandacht voor de goede dingen van het leven, het hele jaar door. De collectie heaters, verlichting, screens en glazen schuifwanden is buitengewoon mooi, kwalitatief goed én gemakkelijk in gebruik. De buitenproducten zorgen ervoor dat u in de lente al naar buiten kunt voor de eerste prille zonnestralen. In de zomer kunt genieten van lome, lange avonden met vrienden, en in de vroege herfst heerlijk op de veranda kunt vertoeven tijdens een zacht buitje.

Contact
Oosterveldsingel 53
7558 PJ Hengelo (O)
Tel: +074 303 37 77
info@livium.nl
www.livium.nl