Mijn2eHuis.nl

‘Heeft uw droomverblijf onder de zon!’

Mijn2eHuis.nl

Uw gedroomde woning of een slimme investering op een zonnige locatie? Ontdek ons brede aanbod van prachtige appartementen, huizen en villa’s op schitterende locaties in Spanje, Curaçao, Dubai, Kaapverdië of Noord-Cyprus.

Het team van Mijn2ehuis.nl staat klaar om u te helpen uw eigen stukje paradijs onder de zon te vinden.

In samenwerking met onze Nederlandse partners op locatie begeleiden we u van A tot Z bij het vinden van uw droomwoning. Naast het luisteren naar uw wensen en specifieke eisen, bieden we een persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning ter plaatse, en vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel.

Gedurende de zoek- en aankoopprocedure staan onze partners en wijzelf aan uw zijde, houden we u op de hoogte van alle stappen in het proces, regelen de juridische afhandeling en informeren u regelmatig over de voortgang van de bouw aan de hand van foto’s en video’s. Natuurlijk blijven we ook beschikbaar voor uw vragen en verdere hulp na de oplevering van de woning, indien nodig.

Hoe fantastisch is het dat onze uitgebreide en professionele dienstverlening volledig kosteloos is voor u! Bovendien, als u een woning aanschaft op bepaalde genoemde bestemmingen, vergoeden we uw kosten voor vliegtickets en accommodatie! We vertellen u graag meer over de voorwaarden.

Neem alvast een kijkje op onze website om ons aanbod te bekijken. We verwelkomen u ook graag voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Capelle aan den IJssel!

Zet die stap en laat uw dromen uitkomen!

Contact
Rivium Westlaan 46-50
2909 LD Capelle aan den Ijssel  
Tel: +31 (0)85 401 4772
info@mijn2ehuis.nl
www.mijn2ehuis.nl