VDKVDW design studio

‘Design voor landschap en tuin’

VDKVDW design studio

Stel je voor dat je elke dag kunt ontwaken in een buitenparadijs dat speciaal voor jou is gecreëerd. Welkom bij onze internationale en eigentijdse ontwerpstudio VDK·VDW, waar we dynamische ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke tuinen en landschappen realiseren. Met behulp van de meest geavanceerde technieken brengen we jouw visie voor het perfecte buitenleven tot leven. Bij ons beschikken we over het vermogen om je tuin een adembenemende wending te geven, een wow-factor die je zal verrassen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan innovatie. We brengen frisse ideeën en elementen in die je misschien zelf nog niet had overwogen. Het resultaat is geen gewone buitenruimte, maar een op maat gemaakt ontwerp dat je zal laten zeggen: “Dit is precies wat ik voor ogen had!”

Onze getalenteerde ontwerpers hebben door de jaren heen al talloze exclusieve tuinen gerealiseerd en we zijn trots om al zoveel buitenruimtes gerealiseerd te hebben in binnen- en buitenland. We zijn in staat om het volledige proces, van ontwerp tot aanleg en onderhoud, onder één dak aan te bieden. Dit betekent dat we elke stap van jouw droomtuin kunnen beheren, zonder compromissen.

Bij ons staat transparantie naar de klant voorop. We werken altijd met realistische prijzen en zorgen ervoor dat onverwachte extra kosten altijd zijn ingedekt. Met ons weet je waar je aan toe bent.

Laat ons jouw buitenruimte omtoveren tot een prachtige oase. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen betoverende tuin.