Home » Eyecatchers in de vorm van taatsdeuren

Eyecatchers in de vorm van taatsdeuren

Door admin
Geldermalsen 28/08/2020 Reportage Taatsdeuren TwinDoors Foto Raphael Drent

Verfijnd en stoer dankzij TWIN DOORS B.V.

Tijdloos en stijlvol. Transparant en op maat gemaakt. De stalen taatsdeuren, schuifdeuren en draaideuren van TWIN DOORS B.V. verrijken als bijzonder stijlelement ieder interieur.

Van minimalistisch tot klassiek of industrieel en van woningen tot bedrijfspanden of horecagelegenheden.

Het ontwerp van aluminium en glas geeft licht vrij spel, waardoor ruimtes in elkaar overvloeien en optisch groter lijken.

De unieke eigenschappen van aluminium ”“ sterk en licht ”“ bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan strakke details, een vrije keuze in vlakverdeling en de mogelijkheid om de deuren in iedere gewenste kleur uit te voeren.

Daarnaast is het product uiterst duurzaam. Niemand minder dan interieurarchitect en geprezen ontwerper Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS B.V.

In samenspraak met Remy Meijers.

Passie voor sfeerinterieurs

TWIN DOORS B.V. is een 100% Nederlands product. Het jonge bedrijf is gelieerd aan Plan Effect ”“ decennialang marktleider op het gebied van glazen wandsystemen en deuren voor kantoren ”“ en combineert de knowhow en ervaring van het moederbedrijf met een passie voor sfeervolle interieurs.

In de onlangs geopende inspiratieruimte in Geldermalsen toont TWIN DOORS B.V. het gebruiksgemak van de taatsdeuren en de verfijning van het prachtige en gevarieerde assortiment, dat bestaat uit enkele en dubbele taatsdeuren, zijpanelen en glaswanden.

Uiteraard is het mogelijk om ter plekke een unieke deur op maat te creëren. De creatieve adviseurs maken samen met de bezoekers een 3D-tekening en laten zien hoe de TWIN DOORS B.V. het interieur versterken en identiteit geven.

Indien bezoekers een (digitale) foto van hun huidige interieur meenemen, wordt de creatie van TWIN DOORS B.V. in de foto geprojecteerd. Alle deuren worden geproduceerd in de fabriek van Plan Effect.

Ontwerp uw favoriete taatsdeur

“Miracles come in pairs.” Ontwerp uw favoriete taatsdeur. TWIN DOORS B.V. maakt de deur waar u van droomt!

Fotografie: Raphaël Drent

 Met dank aan taatsdeuren-specialist TWIN DOORS B.V.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief