Home » Falkensteiner Resort Capo Boi – Sardinië, Italië

Falkensteiner Resort Capo Boi – Sardinië, Italië

Departures

Door Excellent admin

Gelegen in een privébaai

Falkensteiner Resort Capo Boi, gelegen in een privébaai met kristalhelder water, is een stijlvol boetiekresort met faciliteiten voor het hele gezin. Er is een ruime keuze aan kamers, suites en villa’s en het dineraanbod is al even gevarieerd. U vindt hier een all-day restaurant met een apart kinderbuffet en babycorner, twee bars, een strandrestaurant en er wordt regelmatig een BBQ-avond georganiseerd.

Eindeloze lijst met activiteiten

Entertainment is er voor alle leeftijden: ochtendyoga, zwem- en duiklessen voor het hele gezin, watersporten en boottochten, natuurtrips voor de kinderen, gezinsfilms onder de sterren en romantische avonden voor stellen. De lijst is eindeloos.

Spabehandelingen voor ouders met kinderen

Terwijl de kinderen zich vermaken in de Falky Land kinderclub genieten volwassenen in de Acquapura Cocoon SPA, maar er zijn op bepaalde tijden ook spabehandelingen voor ouders en kinderen samen. Dit resort is ideaal voor een onvergetelijke gezinsvakantie.

Excellent lezers Extra:

Een tegoed van € 30 voor spabehandelingen per kamer per verblijf.

Aanbieding:

20% korting op de kamerprijs bij verblijf tot 10 september 2022 in Villa Bellavista indien geboekt voor 31 juli 2022.

Voor meer informatie en/of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief