Home » Familiebad in een villatuin

Familiebad in een villatuin

Waterstijl

Door Veerle van Heertum

Wat is er fijner dan met de hele familie genieten van een dag waterpret en ontspanning? In het 12 meter lange Starline familiebad van deze villatuin in Oud-Alblas is er genoeg te beleven.

Permanent vakantiegevoel

Toen de eigenaar van dit bad terugkwam van vakantie, was de aanleg volledig ‘sleutelklaar’ door ons verzorgd. Hiermee bleef het vakantiegevoel nog extra lang hangen. Zowel op sportief als recreatief vlak kunnen hier vele kilometers afgelegd worden met behulp van de zwemmachine.

Automatische bediening

Het Starline Nova zwembad is uitgevoerd in antraciet en makkelijk te betreden voor jong en oud. Daar zorgt de fijne royale trap voor die zich uitstrekt over de volledige breedte van het bad. Ook aan de nodige techniek is geen gebrek; zowel de verlichting als het afdeksysteem kan via de domotica huisinstallatie bedient worden.

Chloorvrij en stil genieten

Nog een bijzonder detail: dit zwembad is volledig chloorvrij door het hydrolysesysteem. En omdat genieten soms het beste in stilte gebeurt, is de installatie fluisterstil uitgevoerd. Hierdoor zijn er geen pomp- en trillinggeluiden hoorbaar op het terras.

Ontdek de vele vaardigheden van Waterstijl 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief