For Architecture And More

FAAM architects

FAAM architects is een middelgroot bureau met een brede ervaring op het gebied van particuliere woningbouw en bijzondere woonconcepten. Het bureau maakt verrassende en eigentijdse architectuur. Zij hebben passie voor ons vak en proberen het unieke van elke opdracht tot uitdrukking te brengen.

HETHUIS is een totaalconcept van FAAM architects voor particuliere woningbouw. Zij bieden een integrale aanpak van architectuur, tuinontwerp, binnenhuisarchitectuur, lichtplannen tot meubelontwerp. Hiermee realiseren zij tijdloze en duurzame woningen, die hoogwaardig zijn qua afwerking en inrichting.

Binnen het totaalconcept wordt de volledige begeleiding door ons uitgevoerd. Zij werken met een team van specialisten, zoals een architect, tuinarchitect, interieurarchitect en lichtontwerper samen met aannemers en interieurbouwers. For Architecture and More: het architectenbureau richt zich op alle schaalniveaus: ‘van stoel tot stad’.

Hiernaast gaat het bureau bewust de dialoog aan met partners en wordt samenwerking gezocht om op diverse schaalniveaus te opereren.

Het ontwerp- en bouwproces zit complex in elkaar en er zijn veel factoren die invloed hebben op de kwaliteit van uw droomhuis. Het ervaren team van FAAM architects leidt dit in goede banen zodat het ontwerp, de bouwkosten, materiaalkeuzes, tijdsplanning, ambtelijke instanties zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. De zekerheid van een zorgeloos bouwproces met een uniek hoogwaardige woonhuis als eindresultaat.