Home » Fotokunst in musuemkwaliteit

Fotokunst in musuemkwaliteit

Door admin

Krachtige beelden

Fotokunst is een opkomende trend in de interieurwereld. Steeds meer mensen kiezen voor een bijzonder werk aan de muur. Het Nederlandse bedrijf Umo Art Gallery beschikt over een grote collectie professionele foto”s van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Het zijn stuk voor stuk echte blikvangers die een ruimte direct sfeer en karakter geven. De krachtige beelden zijn een statement aan de wand en versterken elke woonstijl.

Industrieel, vintage, Scandinavisch of botanisch

Umo Art Gallery werkt samen met fotokunstenaars en galeries uit de hele wereld. Zo hebben we stoer zwart-wit werk in stock. Echte klassiekers die het goed doen in een industrieel of vintage interieur bijvoorbeeld. Weidse landschappen en natuurfoto”s dragen bij aan een landelijk of Scandinavisch karakter in huis.

De haarscherpe foto”s van vlinders en bekende bloemstillevens van Hollandse Meesters versterken de botanische sfeer. Bijzonder zijn ook de indringende portretten, zwart-wit of full colour; echte eyecatchers in bijvoorbeeld een moderne of industriële woning.

Als in het museum

Dankzij de bijzondere afwerk-methodes krijgt de fotokunst van Umo Art Gallery een museaal karakter. Dat onderscheidt ons werk van andere aanbieders van fotokunst. Elke foto wordt namelijk verlijmd op plexiglas. Galeries en musea passen deze techniek vaak toe.

Zo wordt de levensduur van een kunstwerk verlengd. Bovendien laat plexiglas meer licht door dan normaal glas. En dat levert prachtige, heldere kleuren op, meer diepte en meer contrast. Ook verkleurt en verweert het materiaal niet. Na het verlijmen van het kunstwerk, kan eventueel de montage in huis verzorgd worden.

Gratis photoshop-service

Een handige service die Umo Art Gallery biedt, is het photoshoppen van de fotokunst van uw keuze in de gewenste ruimte. Op die manier krijgt u een goede indruk van het werk in uw eigen huis.

Online gallery

In de online gallery op www.umoartgallery.com kunt u fotokunstwerken zoeken op collectie; van Astract tot Wildlife.

Eigen expositieruimte

Wilt u de fotokunst liever live bewonderen en uitkiezen? Umo Art Gallery heeft een eigen expositieruimte in het beursgebouw ETC Expo in Culemborg. Als particulier bent u hier van harte welkom op afspraak voor een passend advies.

Met dank aan Umo Art Gallery 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief