Home » Full circle interieurinspiratiecentrum

Full circle interieurinspiratiecentrum

Pot & Vaas

Door marketing

Een inspirerende belevingswereld. Een unieke showroom die verwondert, verblijdt en verbindt. Een sfeervolle locatie waar totaalontwerpen tot leven komen. “Onze interieurwereld is een verbindende plek voor architecten, stylisten, hoteleigenaren en retailexploitanten waar alle benodigdheden aanwezig zijn, zowel fysiek in materialen als in know-how. Vanuit het niets kan er bij en met ons een volledig project van a tot z worden ingevuld”, aldus Erica van der Linden, samen met haar man Frank eigenaar van het in Oisterwijk gelegen bedrijf.

“Sinds de oprichting in 2002 zijn we producent/importeur van een prachtige collectie potten & vazen en uitgegroeid tot groothandel van een ruim assortiment, eyecatching interieurobjecten, woonaccessoires, kunstbloemen en -planten, bijzondere groen- & bloemarrangementen en maatwerk interieurconcepten.”

Partnership en parels

Erica: “Pot & Vaas levert uitsluitend B2B en ons team sfeerprofessionals is inzetbaar van het ontwerp tot het creëren en realiseren van de finishing touch. Door het samenbrengen van wand-, vloer- en raambekleding met accessoires, maatwerkmeubelen, verlichting en groencreaties bieden we brancheprofessionals in de retail-, hospitality-, en utiliteitswereld een ‘full circle partnership’. Maar interieurontwerpers, stylisten, architecten of winkeleigenaren kunnen bij ons terecht voor individuele parels die een ontwerp tot leven zullen brengen.”

Binnentuin en bar

Erica: “De showroom is organisch vormgegeven en heeft veel daglicht dat naar binnen vloeit. Deze natuurlijke sfeer maakt het makkelijker om alle verschillende kleuren en materialen in onze uitgebreide stalenkamer bij elkaar te brengen. Als extra dimensie hebben we in ons nieuwe inspiratiecentrum een binnentuin gecreëerd. Hier komt onze overzichtelijk gepresenteerde collectie buitenpotterie volledig tot zijn recht.” In het hart van de unieke inspiratieruimte ontwierp Pot & Vaas een heerlijke bar, waar aan het einde van het bezoek onder het genot van een drankje kan worden nagepraat. Erica: “Deze plek laat goed zien hoe we verschillende disciplines samen laten vloeien en waarom we met recht sfeermakers zijn.”

Tijdloos, chic en verrassend

De herkenbare signatuur van Pot & Vaas sluit naadloos aan bij de trendsetters én evergreens in de interieurontwerpwereld. Je vindt hun collectie terug in residentiële projecten, kantoren, suites en lobby’s van bekende hotels als George V in Parijs, casino’s en diverse gerenommeerde restaurants en luxueuze retailzaken. De collectie meubelen, stoffering en accessoires kent een internationale allure en heeft een kosmopolitische uitstraling.

Fotografie: Patrick Meis

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief