Home » Fusiontables in buitenlandse sferen

Fusiontables in buitenlandse sferen

Fusiontables

Door Veerle van Heertum

Griekenland is altijd een belangrijke markt geweest voor Fusiontables. Veel particuliere consumenten bezoeken onze website al vele jaren en we konden enkele architectonische projecten in Corfu, Athene en Creta tot een goed einde brengen. Het laatste project in Kreta was een echte eer en we hebben hier vol trost aan meegewerkt.

Aller eerst omdat de binnenhuisarchitect Gian Paolo Venier ook een tafel- en stoelenontwerper is. Hij waardeerde ons werk en selecteerde onze tafel voor het project genaamd CAYO Resort en spa in Elounda (Kreta). Dit zeer moderne en ecologisch bewuste project is een mix van alle culturen en materialen van over de hele wereld. Reisliefhebbers vinden er natuurlijk Italiaanse invloeden maar ook het allerbeste handwerk en moderne kunst uit verschillende landen zoals Brazilië, Indonesië of zelfs België dankzij onze hedendaagse pool eettafel.

GIan Paolo heeft een elegante en minimalistische richtlijn toegepast op alle gebouwen en voorzieningen. Een zachte mix van zeetinten, omgeven door een speciaal patroon van zeekiezels. Dit patroon is terug te vinden op een paar muren, op verschillende objecten, op sommige meubels en Fusiontables was blij om een specifieke aanpassing van gehard glas voor te stellen met gebruikmaking van hetzelfde patroon om perfect aan te sluiten bij de stijl van het hotel.

Dankzij deze digitale druktechnologie, “Black edition” genaamd, lijkt de Fusiontables-biljarttafel totaal onzichtbaar in de loungebar, zolang hij de afdekking van bedrukt glas draagt. Stel uw geest open en denk creatief, Fusiontables gehard glas is er om u te helpen.

Fusiontables bleu
cayologo

Ontdek de vele vaardigheden van Fusiontables

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief