Home » Gebalanceerde verlichting

Gebalanceerde verlichting

Door admin
HyperFocal: 0

Nieuwe armaturenreeks

Paardekooper-Hulst presenteert de nieuwe armaturenreeks Occhio Mito en definieert daarmee de toekomst van het licht opnieuw. Een geslaagde combinatie van perfect design, gebruiksvriendelijke eigenschappen en ongeëvenaarde lichteffecten.

De magie van de controle

Het pendelarmatuur Mito sospeso wordt via touchless bediening direct bij het armatuur ingesteld. Dankzij innovatieve sensoren kan het armatuur in- en uitgeschakeld worden en gedimd via swipe ”“ gebaren.

De boven en onderkant van het armatuur kan onafhankelijk van elkaar worden be-diend. Als optie kan Mito worden aangepast met de Occhio air-app. Bij de Occhio Mito kan de kleurtemperatuur worden aangepast aan de si-tuatie.

Zo kan het licht worden afgestemd op de stemming – van een warm lichtsfeer voor een ontspannen avond tot een energiek, koel werklicht. De lichtkleur is traploos instelbaar tussen 2700 en 4000 Kelvin.

Mito kan optioneel worden geleverd met een unieke hoogteverstelling dankzij een uitgekiend haspelmechanisme kan de pendellengte eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast wanneer dat nodig is. De kabels worden met eenvoudige beweging langer of korter, altijd in een volledig gelijkmatige en vloeiende beweging.

Nieuwe sensualiteit

Occhio slaat met Mito nieuwe wegen in op het gebied van lichtontwerp door de ronde esthetische vorm. Mito is kunstzinnig gemaakt en juist deze aandacht voor detail vormt het silhouet van het armatuur.

De subtiel gedefinieerde opening van de cirkel is het karakteristieke kenmerk van Mito en laat de hoogwaardige afwerking optimaal tot zijn recht komen.

Mito is verkrijgbaar in zes verschillende finishes. De nieuwe, verfijnde warme tinten zoals brons en roségoud zijn betoverend en zetten Mito centraal in elk interieurontwerp.

Voor elke ruimte het juiste licht

Dankzij de verschillende ingenieuze lichteffecten, zoals direct- of indirect licht is de Mito leverbaar als plafond-, wand- of staand armatuur.

De Mito is de ideale keuze voor zowel de woning als de commerciële sector. Voor de juiste toepassing kunt u zich laten adviseren bij Paardekooper-Hulst in Naarden Vesting.

Laat u inspireren door Paardekoper Hulst.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief