Home » Genieten van prachtige haarden

Genieten van prachtige haarden

Door admin

Creatief design

Het creatieve en ervaren familiebedrijf Daniëls Openhaarden verandert mee met de markt en speelt steevast in op trends en ontwikkelingen.

De 40-jarige haardenspecialist heeft een vooruitstrevende en innovatieve werkwijze, waardoor de toepassingsmogelijkheden onbegrensd zijn. De maatwerkspecialist is een vaste partner van verschillende (interieur) architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

Bovendien voorziet ze tevens zakelijke omgevingen, zoals hotels, jachten, restaurants, winkels en kantoorpanden van een sfeervol en oogstrelend haardvuur. Bij de start van deze projecten neemt Daniëls Openhaarden graag een ondersteunende rol op zich.

De specialist weet immers als geen ander wat wel en niet mogelijk is en toetst graag op voorhand de plannen van de architect, aannemer of ontwikkelaar. Zo voorkom je eventuele vertraging van het project én teleurstelling bij de opdrachtgever.

Toekomst

Met het terugdringen van aardgasgebruik in Nederland rijst al snel de vraag of gashaarden in de toekomst nog wel bruikbaar blijven. Het antwoord? Ja, vanaf begin 2017 hebben de meeste fabrikanten hun haarden aangepast op de aanstaande veranderingen.

Kortom, men kan onbezorgd gebruik blijven maken van gashaarden. Daarnaast is er de afgelopen jaren flink geïnnoveerd op het gebied van energiezuinige haarden, waarbij duurzame technieken zijn ontwikkeld. Het rendement van gesloten gas- en houtgestookte haarden ligt nu gemiddeld op zo”n 85%.

De moderne gesloten houtgestookte haard stoot daarbij tot 85% minder fijnstof uit ten opzichte van een open houthaard. Daniëls Openhaarden adviseert je graag over de innovaties, de mogelijkheden en het duurzame karakter van de door het bedrijf gevoerde haarden.

Daniëls openhaarden voor al uw wensen. Klik hier om contact op te nemen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief