Home » Geslaagde mix tussen landelijk en strak

Geslaagde mix tussen landelijk en strak

Door Veerle van Heertum

De heer des huizes sprak bij de start van de samenwerking met sinds1932 interieurontwerpers zijn voorkeur uit voor een meer landelijke stijl, zijn vrouw wenste liever een strak interieur. Aan eigenaresse Dita van der Steege en haar team de taak om hun voorkeuren samen te voegen in een interieurontwerp, waardoor voor beiden het comfortabele gevoel van ‘thuis-zijn’ ontstaat als ze de voordeur van hun nieuwbouwwoning openen. De blije gezichten en de positieve woorden over het eindresultaat geven aan dat Dita met vlag en wimpel voor de klus is geslaagd.

“Wij weten keer op keer te ontdekken hoe we de woonwensen van onze opdrachtgevers kunnen vertalen naar een passend interieurontwerp door een persoonlijke aanpak. We leren graag hun stijl kennen en onderzoeken wat ze het allerbelangrijkste vinden in het creëren van hun eigen plek. Een plek waar ze thuiskomen. We luisteren naar hen en voeren vervolgens hun wensen tot in de puntjes door”, aldus Dita. “Opdrachtgevers mogen van ons een interieurontwerp verwachten, waarin een prachtig uitgedacht interieur wordt gemixt met leefbaarheid en persoonlijkheid. En ook nog eens een beetje buiten de lijntjes. Daardoor ontstaat er iets unieks, iets van onze opdrachtgevers.”

Fraaie zichtlijn

De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een fantastisch uitzicht op de achtertuin en de natuurrijke omgeving en zorgen voor een fraaie lichtinval in de woning. De stalen deuren vergroten het lichte karakter van de begane grond, waarop SINDS1932 Interieurontwerpers onder meer een luxe en comfortabele living, een exclusieve maatwerkkeuken en een sfeervolle eetkamer ontwierp. Doordat het kookeiland, de haardpartij – die behalve als sfeerverhogend element ook dient als roomdivider – en de robuuste eettafel precies op één lijn zijn gepositioneerd, ontstaat een fraaie zichtlijn en wordt daarmee een ruimtelijk gevoel gecreëerd.

Excellente Keuken

De strakke gietvloer vormt de stijlvolle basis van het droominterieur van de woning, waarin Dita rijke stoffen, een spannend en aantrekkelijk kleurenpalet en natuurlijke materialen toepaste. De grootste sfeermaker in de uitnodigende living is het hoogpolige vloerkleed dat het gevoel van luxe huiselijkheid vergroot. De imposante en unieke keuken bestaat uit blauwstaal en is voorzien van een gewalst stalen werkblad, waardoor een excellent totaalbeeld ontstaat.

Fotografie: Henry Hop

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

SINDS1932 Interieurontwerpers | Lodder Keukens | M2 Vloeren | Kaatz | Keijser&Co | Quooker

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief