Home » Gezellige high-end keuken

Gezellige high-end keuken

Door admin

Wow-factor met een gezellig en warme uitstraling

“Wij willen graag een keuken met een bepaalde wow-factor, maar ook een keuken die gezelligheid en warmte uitstraalt”. Aldus de bewoners van de flink verbouwde woning.

Op aanraden van een kennis brengen ze een bezoek aan de luxe inspiratieruimte van de specialist in high-end keukens en totaalprojecten. De bewoners waren ter plekke onder de indruk van de exclusieve, warme en uitnodigende uitstraling van het kwaliteitsbedrijf (Keukenzinnig).

“Het hoge afwerkingsniveau en de keuze van de toegepaste materialen van de keukens in de showroom hebben ons doen besluiten met keukenzinnig in zee te gaan.”

Ontwerp

Op basis van de dromen van de opdrachtgevers ontwierpen keukenmeester en eigenaar van Keukenzinnig Raymond Engelbertink en zijn creatieve team een imposante maatwerkkeuken. “Het samen uitwerken van het keukenontwerp was een prettig proces, waarbij goed werd geluisterd naar onze wensen”, geven ze aan.

Uitstraling

De keuken is van alle gemakken voorzien en past qua materiaal- en kleurgebruik perfect bij de lichte uitstraling ”“ onder meer het gevolg van de geplaatste stalen deuren en de vele raampartijen ”“ van de rest van de woning.

Materiaal

Keukenzinnig creëerde een riant kookeiland met hoogglans witte kastjes en een aansprekend werkblad van gebrand graniet.

Het in het eiland verwerkte bargedeelte is gemaakt van stijlvol notenhout. Deze exclusieve houtsoort is tevens toegepast in de grote kastenwand, wat zorgt voor de gewenste warme touch in de keuken.

Aansprekende leefruimte

In de fraai verlichte nis verwerkte Keukenzinnig een deel van de kwaliteitsvolle keukenapparatuur. Het van spotjes voorziene, verlaagde plafond boven de keuken accentueert de aansprekende leefruimte, die in zijn geheel aansluit bij de dromen en wensen van de opdrachtgevers.

Dit project is gerealiseerd door Keukenzinnig

Fotografie: Patrick Meis

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief