Home » Gezonde all-inclusive in Mexico

Gezonde all-inclusive in Mexico

Door Lisette Trinthamer

Holistisch

Het holistische toevluchtsoord Palmaia is de perfecte plek voor een gezonde all-inclusive vakantie op een exotische plek in de Mexicaanse Caraïben.

Mexicaanse Caraïben

Palmaïa – The House of AïA is gelegen in het zuidelijke uiteinde van Playa del Carmen aan de Riviera Maya in de Mexicaanse Caraïben. Aan de ene kant vindt u een warme, kristalheldere zee en aan de andere kant de weelderige jungle.

Ongerepte jungle

Palmaia is gelegen vlak bij de badplaats Playa del Carmen maar afgezonderd van de toeristische drukte. Het resort ligt direct aan het strand met het gehele jaar warm zeewater en wordt omgeven door ongerepte jungle.

Spiritualiteit

Welzijn en spiritualiteit vormen de kern van Palmaïa. De In-House Personal Growth Guide (sjamaan) heft een dagelijks programma opgebouwd op basis van oude rituelen en praktijken om je in staat te stellen op een dieper niveau contact met jezelf te maken via verkenning van het fysieke lichaam en onderbewustzijn. Met meer dan 20 lessen en rituelen kunt u uw eigen ervaring in persoonlijke groei vormgeven, aangezien alle lessen en ceremonies in het arrangement zijn opgenomen.

Gezonde voeding

Bij Palmaïa wordt er een grote nadruk gelegd op gezonde voeding. Het eten is voornamelijk plantaardig, vers, lekker en zorgvuldig bereid, dus vegetariërs en veganisten zullen het hier geweldig vinden.

De luchthaven van Cancún ligt op 50 minuten rijafstand en is met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam bereikbaar.

Voor meer info neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief