Home » Goede zonwering en raamdecoratie

Goede zonwering en raamdecoratie

Door admin

Kennis van zaken

Het is de jarenlange ervaring in combinatie met de uitgebreide kennis op het gebied van techniek en producten én het veelzijdige en hoogwaardige assortiment dat Topdeal Plaza tot een specialist in zonwering en raamdecoratie maakt.

“Wij kunnen onze klanten van een gedegen advies voorzien. Tevens kunnen wij hen meenemen langs de vele mogelijkheden om uiteindelijk tot een passende oplossing te komen. Onze vakmensen maken het droomplaatje vervolgens ter plekke compleet. Van zonneschermen en shutters tot gordijnen, screens en jaloezieën”, vertelt Stefan van Boxmeer.

Hoogwaardig assortiment

De eigenaar van Topdeal Plaza geeft aan dat zijn in Uden gevestigde bedrijf louter met A-merken uit de markt werkt.

“Qua zonwering passen we vaak producten toe van Verano en Roma, maar qua raamdecoratie aan de binnenzijde werken we veel met Zonnelux en wederom Verano. De beste producent van horren en insectenwering voor ramen en deuren is in onze ogen Unilux.”

“De trend dat strakker en moderner wordt gebouwd, wat zich vertaalt door de zonwering en raamdecoratie die we in woningen toepassen. De zonneschermen, lamellendaken en screens die wij op maat leveren, kennen een strak karakter en sluiten zo aan op de stijl van de woning of de overkapping”, sluit Stefan van Boxmeer af.

Meer informatie over Topdeal Plaza? Klik hier! 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief