Home » Gouden taatsdeuren

Gouden taatsdeuren

Door admin

Gouden duo

Annette Zeldenrust is het gezicht achter TWIN DOORS, wat ze samen met haar man Marcel van der Ziel heeft opgericht. Beide ondernemers hebben een passie voor hoogwaardige interieurs, zo houdt Marcel zich bezig met kantoorinrichtingen bij Plan Effect en Annette met haar bedrijf TWIN DOORS, waarbij ze continu opdrachtgevers blij maakt met de diverse mogelijkheden binnen TWIN DOORS.

Annette Zeldenrust van TWIN DOORS. 

Unieke creaties

De creaties van TWIN DOORS worden echter vervaardigd uit aluminium. De eigenschappen van aluminium ”“ sterk en licht ”“ bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan slanke details, een vrije keuze in vlakverdeling ”“ symmetrisch of asymmetrisch ”“ en deuren in iedere gewenste kleur.

De creatieve adviseurs maken samen met de bezoekers een 3D-tekening en laten zien hoe de deuren van TWIN DOORS het interieur versterken en identiteit geven. Indien bezoekers een (digitale) foto van hun huidige interieur meenemen, wordt de creatie van TWIN DOORS in de foto geprojecteerd en komt het unieke ontwerp al echt tot leven.

Inspiratieruimte in Geldermalsen

TWIN DOORS is 100% Nederlands. Het bedrijf is gelieerd aan Plan Effect en combineert de knowhow en ervaring van het moederbedrijf met een passie voor sfeervolle interieurs.

In de stijlvolle inspiratieruimte in Geldermalsen toont TWIN DOORS het gebruiksgemak, waardoor de verfijnde creaties prachtig tot hun recht komen. Het gevarieerde assortiment bestaat uit enkele en dubbele taatsdeuren, zijpanelen, glaswanden en schuifdeuren.

Ontdek de gouden combinatie! 

Maak kennis met Annette van TWIN DOORS

Bezoek de showroom op afspraak | De Elzenhof 11 te Geldermalsen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief