Home » Gran Meliá Palacio de Isora – Tenerife Spanje

Gran Meliá Palacio de Isora – Tenerife Spanje

Departures

Door Lisette Trinthamer

Enorm infinity (zoutwater) pool

Dit indrukwekkende resort aan het strand combineert een elegant uiterlijk met een gezinsvriendelijke atmosfeer. Het paradepaardje is de enorme (zoutwater) infinity pool – met meer dan 5.000 m2 en voorzien van 80 waterbedden is dit het grootste hotelzwembad in zijn soort in Europa.

Spa by Clarins van 2000 m2

Ook zijn er negen restaurants, acht bars en een Spa by Clarins van 2.000 m2. Het resort heeft alles in huis voor een ontspannende vakantie, maar wie z’n energie kwijt wil, kan kiezen uit tal van dagelijkse activiteiten voor volwassenen en een leuke kinder­club voor de kids.

RedLevel

Het RedLevel boetiekhotel, binnen het resort, biedt volwassen gasten de speciale Redlevel Lounge, de services van een team van butlers, het exclusieve RedLevel zwembad, een aparte check-in en check-out receptie en nog veel meer.

Aanbieding:

Tot 25% korting op de kamerprijs bij verblijf tot 30 oktober 2022 indien geboekt voor 31 juli 2022. Korting varieert per kamertype.

Excellent lezers Extra:

Een fles cava en fruit op de kamer bij aankomst. Een dag gebruik van een Balinees bed, eenmaal per kamer per verblijf.

Voor meer info en of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief