Home » GREY7 lanceert unieke interieur collectie

GREY7 lanceert unieke interieur collectie

Grey7

Door marketing

GREY7 LANCEERT UNIEKE INTERIEUR COLLECTIE MET TOP DESIGNER MARCEL WOLTERINCK

Zendo by Marcel Wolterinck

Op 5 juli jl lanceerde Grey7 een nieuwe interieur collectie genaamd Zendo, ontworpen door top designer Marcel Wolterinck. Grey7 wil high end interior design toegankelijk maken voor liefhebbers van designmeubelen en interieurs. Dit doen ze onder meer door samen te werken met bekende Nederlandse interior designers. Eerder werkte Grey7 al samen met Bertram Beerbaum en Grand&Johnson. Voor deze  nieuwe collectie gingen zij een partnership aan met Marcel Wolterinck waarbij de unieke design collectie als rode draad Japanse invloeden heeft.

Japanse invloeden

De aandacht gaat naar het design en dat is precies hoe Marcel Wolterinck de lijn ontworpen heeft. “Door reizen ontwikkel je je smaak. De invloed van Japan is verweven door de hele collectie, ik zie het in de puurheid en ingetogenheid maar ook als functioneel en primitief, dat fascineert mij. Ik laat het design en de vorm spreken en streef naar schoonheid creëren, vanuit die behoefte is Wolterinck ontstaan,”  aldus Marcel Wolterinck.

Uniek design

De collectie bestaat uit diverse designmeubelen denk aan strak uitgevoerde, verfijnde en sierlijke side tables, een eettafel van een combinatie van hout met een vloeiende vorm, een strakke tafel met doorgestoken hout, een zeer comfortabele fauteuil met ronde zachte vormen, en prachtige accessoires. Een bijzonder object in deze collectie is de bank met gebogen hout. De stoffen hebben veel contrast in textuur maar de designs zijn meer complementair qua kleur.

De collectie in samenwerking met Marcel Wolterinck is vanaf 12 juli exclusief verkrijgbaar bij Grey7.

www.Grey7.nl

Showroom Grey7
Energieweg 4A | Renkum

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief