Home » Haardenbeleving op hoog niveau

Haardenbeleving op hoog niveau

Door admin

Vernieuwde showroom

In deze bijzondere tijden koos Daniëls Openhaarden ervoor om direct te reageren op de snel veranderende omstandigheden waarin “thuis” voor veel mensen een andere betekenis heeft gekregen. Het familiebedrijf besloot de toch al zo fraaie inspiratieruimte aan een stijlvolle transformatie te onderwerpen, waardoor een bezoek aan de warme showroom nóg meer dan voorheen een beleving is.

“Gezien de huidige situatie kunnen klanten ons alleen op afspraak bezoeken. Met onze nieuwe inrichting vol unieke haardopstellingen, de persoonlijke aandacht die we bezoekers bieden én met de toevoeging van een loungegedeelte met bar, zorgen we voor een persoonlijke begeleiding op weg naar een best passende haardoplossing in een bijzonder sfeervolle ambiance”, aldus eigenaresse Moara Daniëls.

Afgewerkte haardopstellingen

De veelzijdige showroompresentatie, waarin tevens de gewaardeerde toppartners van INTERIORMX naar voren komen, ademt luxe, klasse en vakmanschap. Met uiteraard de perfect afgewerkte haardopstellingen ”“ van gashaarden tot houtgestookte haarden en van elektrische sfeervuren tot haarden die werken op biopropaan of bio-ethanol ”“ als eyecatchers.

“Met de huidige gasdiscussie in het achterhoofd zien we steeds meer volwaardige, duurzame én efficiënte alternatieven voor haarden op aardgas en die laten wij uiteraard in onze showroom zien”, aldus Moara.

Het informatieve en inspirerende bezoek aan Daniëls Openhaarden eindigt in het stijlvolle loungegedeelte met bar. “Met een eigentijdse cocktail of een mooi glas wijn kunnen onze gasten nagenieten van alle opgedane indrukken. Een leuk detail is het elektrische sfeervuur dat in het barblad is verwerkt. Wij serveren de drankjes door het vuur heen, wat zorgt voor een extra beleving. Daarnaast tonen wij in deze ruimte wat we met onze haarden kunnen toevoegen aan de sfeer in hospitalityprojecten.”

Onderscheidende sfeermakers

Het in 1980 gestarte Daniëls Openhaarden blinkt al sinds het begin uit in vakmanschap en maatwerk. De missie van het bedrijf is, waarde aan een interieur of ruimte toe te voegen, hierbij steeds rekening houdend met de persoonlijke wensen van de opdrachtgever met voor werkelijk elk type woning of ruimte een passende haardoplossing.

In de ruim 700 m² grote en vernieuwde showroom toont het familiebedrijf een ruim, veelzijdig en hoogwaardig assortiment kwaliteitshaarden. Onderscheidende sfeermakers, die door het eigen montageteam worden geplaatst.

Bekijk het haarden aanbod van Daniëls Openhaarden.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief