Home » Het einde van de afzuigkap

Het einde van de afzuigkap

Door admin

Verzonken in de kookplaat

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, introduceert een nieuwe productlijn: de nieuwe BORA X Pure. Daarnaast beschikt het over enkele extra functies die het koken nog eenvoudiger maken.

De nieuwe BORA X Pure gaat discreet en elegant op in elke keukenarchitectuur. De afzuiging heeft een opvallend design en zit ietwat verzonken in het midden van de kookplaat.

De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden compact geregeld via een centraal touchbedieningsveld (sControl).

Geluidloos

BORA X Pure werkt uiterst stil ”“ ook op hoog vermogen. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter.

Alle onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 20 cm blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

Diverse voordelen

De grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen.

Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt vanzelf geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem.

Meer informatie over Bora? Klik hier 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief