Home » Hét toilet van de toekomst

Hét toilet van de toekomst

Door admin

Douche-wc”s winnen terecht aan populariteit

We douchen met water en wassen onze handen met water. Het geeft ons een schoon gevoel. Waarom maken we ons dan na een toiletbezoek schoon met papier?

Juist in deze tijd is hygiëne meer dan ooit belangrijk. Douche-wc”s worden daarom steeds populairder. De ViClean I-100 van Villeroy & Boch is voorzien van diverse douchefuncties, is eenvoudig te bedienen en is van hoge kwaliteit (gemaakt in Duitsland).

Naast de hygiënische voordelen is deze douche-wc een echt designobject. De technologie is mooi weggewerkt in het keramiek. Bovendien is het toilet naast wit ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering voor een echt statement.

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van “s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van een kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt.

Met dank aan Villeroy & Boch 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief