Home » ‘Hier wónen we gewoon…!’

‘Hier wónen we gewoon…!’

Studio Lieke Sanders

Door Aty Verschuren

Nog iedere dag krijgen de bewoners een gelukzalig gevoel als ze rondkijken in hun stijlvolle nieuwbouwwoning. Ze zijn letterlijk en figuurlijk thuis. “Het is zo’n heerlijke plek geworden. Het is echt fijn om hier te zijn. Met ons gezin, maar zeker ook met vrienden. We genieten hier optimaal en kunnen soms nog steeds niet geloven dat dit ons thuis is. Maar we wonen hier gewoon echt, haha. We zijn superblij met het eindresultaat”, aldus de opdrachtgevers van Studio Lieke Sanders, het creatieve bureau dat het aantrekkelijke droombeeld ontwierp.  

Van onze tijd brengen we 87% binnen door, in gebouwen. Het ontwerp daarvan beïnvloedt hoe we ons voelen en gedragen. Interieurontwerp zie ik daarom als middel om het kader te creëren waarbinnen mijn opdrachtgevers leven en waarin hun gevoel van geluk wordt vergroot. Ik geloof dat wanneer je huis een verlengde is van je persoonlijkheid, je er optimaal kunt genieten. In een fijn huis nodig je gemakkelijker vrienden en familie uit, waardoor je je verbindt met de belangrijke mensen om je heen”, aldus interieurontwerpster Lieke Sanders. De eigenaresse van Studio Lieke Sanders vervolgt: “Het is mijn missie om mijn opdrachtgevers zich op hun gemak te laten voelen in hun huis. Een plek waar ze plezier kunnen beleven en die met zorg en liefde is gecreëerd. Daardoor oogt het totaalbeeld niet alleen goed, het geeft je ook een goed gevoel.” 

Proces zonder zorgen

De opdrachtgevers kijken niet alleen met liefde en trots naar het eindresultaat, maar zijn ook zeer positief over de samenwerking met Lieke. “We werden van a tot z door Lieke ontzorgd en durfden blind op haar kennis, creativiteit en ideeën te vertrouwen. En dat geeft tijdens zo’n spannend en ingrijpend proces een heerlijk gevoel van vertrouwen. Of we met de kennis van nu andere keuzes hadden gemaakt? Nee, we hadden het precies zo gedaan. Alles is perfect en exact zoals we het wensen.” 

Sfeervol en uitnodigend

Het interieur van de nieuwbouwwoning straalt rust, warmte en comfort uit. De vele raampartijen, de riante glazen schuifdeuren tussen de verschillende leefruimtes en de hoge plafonds zorgen tevens voor een licht en open karakter. De stijlvol ingerichte living vormt de perfecte plek om in alle rust te lezen, te borrelen met vrienden of om met het gezin televisie te kijken. De door Lieke ontworpen maatwerkkasten en de stijlvolle verlichting vergroten de sfeer in de ruimte. Ook in de royale leefkeuken mag worden geleefd en voel je je welkom. De donkere en lichte kleuren omarmen elkaar en dat prettige sfeerbeeld wordt versterkt door de lichtinval. De keuken is van alle gemakken voorzien en zowel aan het eiland als aan de ovalen eettafel is het heerlijk toeven met familie en vrienden.  

In het privédomein van de opdrachtgevers vormt het prachtige wandpaneel achter het bed een ware blikvanger en is de aantrekkelijke inloopkast een toonbeeld van luxe. Een verdieping hoger ontwierp Lieke Sanders nog een luxe logeerkamer met een heerlijke sfeer.  

Fotografie: Flare Department

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Studio Lieke Sanders | Van Besouw

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief