Home » High-end interieur in statige droomwoning

High-end interieur in statige droomwoning

Ampire Vastgoedgroep

Door Nicole Zaaijer

Op een unieke plek in Rotterdam aan de statige Heemraadssingel transformeerde Ampire Vastgoedgroep een voormalig kantoorpand naar drie luxe high-end woningen. Exclusief voor EXCELLENT Magazine opende het veelzijdige bedrijf de deuren van de benedenwoning, die maar liefst driehonderd vierkante meter groot is en het souterrain en de bel-etage beslaat. In de fraaie woning spelen in ere herstelde elementen – het pand is in 1911 gebouwd – een heerlijk spel met moderne woonoplossingen, luxe materialen en fraai design. De rijke styling van de droomwoning is verzorgd door het creatieve bureau House2style. 

Het zijn de sfeer in de wijk en de statige uitstraling van de gevels die al bij aankomst voor een heerlijke beleving zorgen. Een gevoel dat wordt versterkt als we de luxe woning betreden. Warme kleuren, natuurlijke materialen en de heerlijke mix tussen het rijke verleden en het heden vergroten de wens om de woning verder te ontdekken.  

Klassieke elementen 

Op de royale bel-etage situeerde Ampire Vastgoedgroep onder meer de rijk ingerichte en uitnodigende living en een luxe maatwerkkeuken. De houten vloer – voorzien van vloerverwarming – combineert fraai met het meubilair en het stijlvolle kleurenpalet. De haardpartij zorgt samen met de bijzondere verlichting voor extra sfeer en warmte. Onder meer de traditionele glas-in-loodramen – omkaderd met zwart houtwerk, zodat ze nog meer in het oog springen – , paneeldeuren, de in ere herstelde plafondornamenten en de hoge plafonds zorgen voor de gewenste klassieke touch in het geheel. In de leefkeuken is natuursteen toegepast en gekozen voor apparatuur van topmerken als Gaggenau. De sfeervolle leefruimte staat op prachtige wijze in contact met de royale stadstuin.  

Subliem niveau  

In het souterrain zijn de privéruimtes en kamers voor eventuele gasten gerealiseerd. Ook op deze verdieping is gekozen voor luxe en tijdloze materialen, waarbij de sublieme afwerking en de imponerende en sfeerverhogende tegels en kranen extra in het oog springen. De hoofdslaapkamer staat in open verbinding met de kleedruimte en de fraai ingerichte badkamer, waardoor de sfeer van een luxe hotelsuite ontstaat. Ook de overige bad- en slaapkamers zijn met zorg, liefde en passie ingericht met kwaliteitsvolle en verrassende materialen, meubels en accessoires, waardoor de totaalbeleving in de woning een subliem niveau bereikt.  

Met de inrichting van deze high-end stadswoning laat Ampire Vastgoedgroep zien waartoe het bedrijf in staat is. Met hart voor de rijke historie en met oog voor de toekomst heeft het een woondroom gerealiseerd 

Fotografie: Joey van Dongen  Cloud Cuckoo 

De volgende partijen werken mee aan dit project:

Ampire Vastgoedgroep | House2Style | Gaggenau | Quooker | Het Schippertje

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief