Home » High-end keuken met natuurlijke materialen & luxe details

High-end keuken met natuurlijke materialen & luxe details

Robert Tediek Keukens & Interieur

Door Veerle van Heertum

De door Robert Tediek Keukens & Interieur ontworpen en gerealiseerde keuken is van verbluffende schoonheid en blijft je verrassen en verwarmen. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de verrassende en tot in het kleinste detail kloppende afwerking en de stijlvolle vormentaal maken van deze keuken een luxe designobject, waarnaar je blijft kijken. Een keuken die gezien mag worden, de aandacht trekt en een eyecatcher vormt in het interieur. Het oogstrelende hart van de woning.

“In deze luxe keuken vind je een prachtige combinatie van natuurlijke materialen terug. De verschillende afwerkingen geven een unieke uitstraling. Zo zijn de latjes onder het eiland halfrond. Deze rondingen vind je terug in de greeplijsten van de kastenwand, evenals in de dubbele bullnose van het blad. Daarnaast is door middel van de rondingen in het eiland een organische vorm gecreëerd”, aldus Dionne Vonderbank, co-founder en creative director van Robert Tediek Keukens & Interieur, een jong en gedreven kwaliteitsbedrijf waar het draait om liefde voor het ambacht.

Unieke look

“En om aandacht”, vult ze aan. “Het komt terug op alle vlakken. Aandacht voor elkaar, onze klanten en het werk dat we doen. In onze energieneutrale werkplaats met inspiratiestudio in Anna Paulowna werken we aan de mooiste projecten. Hier zijn opdrachtgevers van harte welkom om letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Zo ervaren ze zelf dat comfort en een unieke look heel goed samengaan. In de keuken wordt tegenwoordig geleefd, dus deze moet prettig in gebruik zijn. Daarom kiezen we ervoor om te werken met materialen van de hoogste kwaliteit en zoveel mogelijk uit goede bronnen. Hierdoor kunnen onze klanten zo lang mogelijk genieten van hun keuken of interieur. Bovendien zijn we op deze manier wat liever voor de natuur.”

Eyecatcher

De getoonde keuken verrast je continu door de vele en luxe details. De achterwand van het werkblad is afgewerkt met een ribbel. In het natuursteen is een contactdoos verwerkt. Als je de kasten of lades opent, wachten je nieuwe verrassingen. Zo vind je in de kast legplanken van rookglas. De besteklades zijn tot in de puntjes afgewerkt door middel van vilt. Ook is veel aandacht besteed aan de verlichting van de keuken, wat hem tot een echte eyecatcher maakt.

Dionne: “De combinatie van natuurlijke materialen en messing, de verschillende afwerkingen en de talloze toffe details maken dit geheel tot een high-end keuken die telkens weer je aandacht wekt.”

Fotografie: Ralph Reniers

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Robert Tediek Keukens & Interieur | Ralph Reniers | Jan Reek Natuursteen | Gaggenau

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief