Home » PREVIEW | High-end showroom Moergestel

PREVIEW | High-end showroom Moergestel

Door admin

Nog meer beleving

Een jaar geleden ging de showroom van RMR Interieurbouw volledig in vlammen op. Geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten voor de vakmensen van RMR. Integendeel: precies een jaar later staat er een prachtige nieuwe showroom

High-end showroom

In onze maart-uitgave van EXCELLENT magazine vindt u de gloednieuwe showroom van RMR Interieurbouw!

Vakmanschap

RMR staat voor hoogwaardig maatwerk. Voor vakwerk. Voor het pure ambacht. In de perfect geoutilleerde werkplaats vervaardigt het bedrijf op ambachtelijke wijze het interieur en de meubels van de dromen van de opdrachtgevers, exact op maat en volledig afgestemd op hun wensen.

Persoonlijk, stijlvol, spraakmakend en oogstrelend. Het bijzondere resultaat van denken, praten, kijken, doen. In de lange historie van het bedrijf bouwde RMR een indrukwekkend en veelzijdig portfolio op en werkte het kwaliteitsbedrijf veelvuldig samen met bekende (interieur)architecten.

Het aanwezige vakmanschap, het oog voor detail en het vermogen om complete totaalinrichtingen te kunnen verzorgen, maakt dat RMR een meer dan goede naam heeft opgebouwd in de (inter)nationale high-end woonwereld.

Klik hier voor meer informatie over onze professional RMR Interieurbouw … 

Uw jaarabonnement

Op het woonblad van Nederland …

Deel uw persoonlijke gegevens en ontvang voor € 32,50 zes keer het EXCELLENT magazine in uw brievenbus!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Fotograaf: Peter Baas. 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief