Home » High-end wellness toepassingen

High-end wellness toepassingen

Door admin

High-end toepassingen

SJARTEC realiseerde voor deze high-end villa in Sassenheim een complete wellness ruimte en twee badkamers op de bovenste verdieping. De wastafels zijn van het merk Agape.

De temperatuur in de wellness zorgt dat de ruimte direct ontspannen aanvoelt bij binnenkomst. Het zwembad is voorzien van gedetailleerde tegeltjes van Mutina. De tegeltjes hebben een parelmoer glans, waardoor ze doen denken aan schelpen

De meest lange wand is voorzien van reliëf dat middels matzwarte tegeltjes is aangebracht. Dit prachtige eindresultaat is tot stand gekomen door het hoge afwerkingsniveau in combinatie met veel aandacht, tijd en liefde.

Exclusieve wellness en badkamers

Harmonieus baden in uw luxe badkamer of ontspannen in uw home-spa? Sinds 1959 voorziet SJARTEC haar klanten van exclusieve design badkamers, tegels en wellness ruimtes.

De interieurarchitecten van SJARTEC realiseren de mooiste en moderne design badkamers, homa spa’s, maatwerk sauna’s, zwembaden en jaccuzi’s voorzien van luxueus sanitair en een strakke afwerking. Aan elk detail wordt gedacht, zodat alles in de juiste stijl is afgestemd op uw wensen.

Zij staan u graag met alle tijd te woord om vrijblijvend van uw badkamer of wellness een woondroom te maken.

Met dank aan de belanghebbende partijen: 

Installateur: Warmerdam installatietechniek

Architect: Van Egmond Totaal Architectuur

Aannemer: N. Van Duin Noordwijk

Badkamer en wellness: SJARTEC

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief