Home » Hillhout

De tuinstudio die jou laat focussen op wat jij belangrijk vindt

Werken doen we al lang niet meer alleen op kantoor. Toch is de keukentafel niet altijd een goed alternatief. Met de Hillhout Focus ben je verzekerd van alle gemakken van een moderne zakelijke ruimte, maar dan bij jou in de tuin. De Focus tuinstudio is multifunctioneel en is van alle gemakken voorzien. Van online vergaderen naar een Yoga sessie, het kan allemaal. De Hillhout Focus is speciaal ontworpen voor de optimale ervaring. De Hillhout Focus is een duurzame hoogwaardige tuinstudio. De gebruikte materialen worden zorgvuldig geselecteerd om hun levensduur, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Wist je dat onze Hillhout Focus beter geïsoleerd is dan de gemiddelde Nederlandse woning? Hierdoor is er altijd een comfortabel klimaat in je tuinkantoor. In de winter blijft de warmte goed binnen, terwijl in de zomer juist de warmte buiten gehouden wordt door het HR++ glas.

De Hillhout Focus wordt standaard geleverd in drie maten S, M en L.

Jouw tuin… Jouw eigen stukje wereld
Hillhout staat al 50 jaar voor Nederlands vakmanschap en kwaliteit. Als klant kun je rekenen op onze experts. Geen vraag is voor ons te gek. Met Hillhout geniet je 365 dagen per jaar van je tuin. Onze kracht is iedere tuin in welk formaat dan ook optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met de Focus maar ook met overkappingen, romantische tuinhuisjes, buitenverblijven en maatwerk oplossingen.

Wat, hoe en waar je ook wilt. Bij ons gaat het om een passende oplossing voor jouw droomtuin. Zo geniet je het hele jaar door van deze heerlijke momenten. Dus we luisteren, we sparren, we ontdekken en we maken. Het verschil zit hem vaak in de kleine dingen, maar juist daar worden wij zo enthousiast van.

Hillhout
Haatlanderdijk 55
8263 AP, Kampen
info@hillhout.nl
www.hillhout.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief