Home » Hoogwaardig kantoorinterieur

Hoogwaardig kantoorinterieur

Door Veerle van Heertum

Eind 2020 heeft HEBO Kozijnen de deuren geopend van haar nieuwe kantoorpand. Het beleveniscentrum is van alle gemakken voorzien. Een kantoor dat zoveel meer is dan een werkplek. Het resultaat ademt een prachtige totaalplaatje met een luxe, comfortabele en huiselijke sfeer. Voor iedere setting zijn verschillende ruimtes gecreëerd. Alle materialen lopen mooi in elkaar over, wat zorgt voor een prettige sfeer en stijlvol geheel.

Diversiteit aan tegels

In samenwerking met Building Design Architectuur mochten wij meedenken in de diversiteit aan tegels en maatwerk. Zo hebben wij voor het gehele pand (op maat gesneden) dun keramiek, vloer- en wandtegels en gereconstrueerde natuurstenen mogen leveren. Zusterbedrijf Asschert tegelwerk & totaalafbouw heeft het tegelwerk aangebracht.

Maatwerk elementen

Ook maatwerk mocht niet ontbreken in dit project. Zo heeft Asselux voor diverse ruimtes maatwerk gerealiseerd. Van receptie tot aan tafel-, keuken- en barbladen, plateaus en achterwanden. Al het maatwerk is vervaardigd uit grootformaat dun keramiek en gerealiseerd in eigen productie.

Bekijk het volledig project op: https://www.asselux.nl/project/hebo-kozijnen/

Ontwerp: Building Design | Tegelwerk: Asschert tegelwerk & totaalafbouw | Maatwerk i.s.m.: Brok Interieurbouw B.V.

Ontdek de vele vaardigheden van Asselux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief