Home » Hoogwaardig badkamerdesign

Hoogwaardig badkamerdesign

Door admin

Luxe badkamer

Al ruim 125 jaar is LAUFEN een gewaardeerd en geprezen begrip in de wereld van luxe, comfortabele en adembenemende badkamers.

Het luxemerk ontwerpt, creëert en levert kwalitatief hoogwaardige designobjecten”“ van baden en wastafels tot douchevloeren, kranen en accessoires ”“ die over de gehele wereld de sfeer in badkamers warmer maken. Want de rijke en veelzijdige collectie van LAUFEN maakt het mogelijk om complete badkamers op stijlvolle wijze in te richten, naar ieders smaak.

Door de jarenlange ervaring is het servicegerichte LAUFEN in staat om tijdens projecten als ondersteunend adviseur te fungeren met als hoofddoel om het gewenst eindresultaat te leveren voor de klant.

Nieuwe badkamerwerelden

Het wereldwijd opererende high-end merk werkt samen met designers om volledig nieuwe badkamerwerelden te creëren. Zo ontwierpen onder meer de befaamde Marcel Wanders de collectie The New Classic en Kartell de Kartell by Laufen collectie voor LAUFEN en creëerde de internationaal geprezen ontwerper van eclectisch design Patricia Urquiola de stijlvolle collectie SONAR.

Hiervoor maakte zij gebruik van SaphirKeramik, een buitengewoon en door LAUFEN ontwikkeld materiaal. De speciale eigenschappen van SaphirKeramik ”“ een ongekende vrijheid bij de vormgeving van het materiaal en de mogelijkheid om zeer dunne wanden te realiseren”“ bieden bijna onbegrensde mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe designoplossingen in de beperkte ruimte van de badkamer.

Met de nieuwe Home Collection verrijkt LAUFEN voor het eerst andere ruimtes dan de badkamer. Het assortiment omvat objecten en accessoires, die het resultaat zijn van de samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers en van de voortdurende dialoog met de wereld van kunst en design die LAUFEN altijd heeft gesteund.

Kleine sculpturen versieren niet alleen de badkamer; ze kunnen ook een elegante en originele toets geven aan andere kamers in huis.

Bekijk de designlijnen van LAUFEN.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief