Hoogwaardig kantoorinterieur

Nieuwe klassieker

Toen Casper Schwarz Architects werd gevraagd een interieurontwerp te maken voor de drie bovenste verdiepingen van het Infinity Building in Amsterdam (het voormalige ING-house), dacht het ontwerpteam aan slechts één ding: het creëren van een “nieuw soort klassieker”.

Verfijning en detaillering

Zij streefden naar nieuwe waarden in verfijning en detaillering om een tijdloos stuk te vormen. De opdrachtgever had een mix voor ogen van representatieve ontmoetingsplekken, functionele werkzones en “out of the box, levendige en stedelijke stijl” break out-ruimtes. Casper Schwarz is hiermee aan de slaag gegaan en het resultaat spreekt voor zich.

Totaalconcept

Zowel de technische onderlaag van het bedrijf als de menselijke aspecten van deze internationale organisatie vragen om een evenwichtig totaalconcept waarin iedereen kan uitblinken en genieten.

Het interieur is een verfijnde samenstelling van natuursteen, glaselementen, overdadige kunstwerken, ruw hout, akoestische stoffen en roestvrij staal, die de ‘technische architectuur’ van het Infinity Building van MVSA perfectioneren.

Casper Schwarz Architects heeft volledig recht gedaan aan de status van dit pand en aan de korte geschiedenis ervan. Dit hebben zij gerealiseerd door een interieur te creëren dat zich onderscheidt van de mainstream en dat zijn eigen normen stelt.

Aanschouw de prachtige realisaties van Casper Schwarz Architects.