Home » Hoogwaardige deurspreekinstallatie

Hoogwaardige deurspreekinstallatie

Door admin

Vergemakkelijk uw leven

Veelvuldig onderscheiden design en geheel op de wensen van de opdrachtgever aan te passen: de in eigen fabriek geproduceerde deurstations van de maar liefst 270 jaar oude familieonderneming Siedle zijn functioneel, eenvoudig te bedienen en vergemakkelijken uw leven.

“Goede vormgeving verdringt kwaliteit niet, maar benadrukt haar. Siedle realiseert architectuur aan de drempel”, stelt het traditierijke bedrijf dat in Europa geldt als een van de toonaangevende fabrikanten van gebouwencommunicatietechniek. Het kwaliteitsvolle assortiment van Siedle is met recht veelzijdig te noemen, waarbij de designlijnen Siedle Compact, Vario, Classic en Steel het meest in het oog springen.

“Perfecte functie en hoogste kwaliteit hebben zij gemeen. En toch heeft ieder van onze productfamilies haar geheel eigen karakter. De verschillen liggen in het design. Onze deurstations zijn veelvuldig onderscheiden met internationale designprijzen en vormen een eyecatcher in elke gevel of toegangspoort”, geeft het bedrijf aan.

De luxe lijnen Classic en Steel bieden de meeste mogelijkheden om het deurstation volledig op de wensen van de opdrachtgever af te stemmen wat betreft materiaal, kleur en afwerking. Zodat het deurstation fraai samensmelt met de gevel of toegangspoort. Zowel de Siedle Classic als de Siedle Steel is uit te voeren in vier verschillende PVD-coatings: veranderend koper, edel messing, markant titanium en elegant zwart. De coatings zorgen voor spannende nieuwe interpretaties van het edelstalen oppervlak.”

Siedle app

Met de genoemde schoonheid maar zeker ook vanwege de vele mogelijkheden en onberispelijke kwaliteit zetten de producten van Siedle al decennialang de toon.

Het blijven innoveren is een belangrijke pijler onder het succes van het zeer ervaren bedrijf, getuige ook de presentatie van de Siedle App voor Smart Gateway.

“Klanten veranderen hun telefoon of iPad in een mobiele uitbreiding van een in-home deurspreekinstallatie van Siedle: u ziet wie er thuis voor de deur staat, spreekt met de bezoekers bij de ingang en opent indien gewenst de deur ”“ ongeacht waar u op dat moment bent.”

“Het videobeeld staat meteen ter beschikking. De spraakkwaliteit vervult de hoge vereisten van Siedle en de deur wordt met een druk op het gewenste symbool geopend.”

Met dank aan Siedle Nederland.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief