Home » Hoogwaardige klasse-interieurs

Hoogwaardige klasse-interieurs

Door admin

Stap voor stap

Werken aan hoogwaardige klasse doe je samen, dat gelooft RMR Interieurbouw! Daarom nemen zij de klanten van begin tot eind mee in het creatieproces. De onafhankelijke adviezen en jarenlange ervaring zullen u vanaf het begin een vertrouwd gevoel gevoel geven.

Bij de integrale aanpak zijn de vakmensen (architecten, ontwerpers, interieurbouwers en monteurs) betrokken. Ieder heeft zijn eigen inbreng, ideeën en vakkennis. Allemaal zijn ze gefocust op slechts een ding: de volmaakte mix van design en functionaliteit.

Kiezen voor RMR Interieurbouw is kiezen voor natuurlijke materialen. Met ambachtelijke liefde voor het vak verwerken zij hout, steen, graniet en andere materialen in eigen werkplaats. Alles is naadloos op elkaar aangesloten en in balans met elkaar en de omgeving.

Klanten zijn altijd welkom in de werkplaats van RMR Interieurbouw om met eigen ogen te zien hoe ook hun maatwerkinterieur met de grootste zorg kan worden gemaakt.

Bijzondere inspiratieruimtes

Wie de unieke inspiratieruimtes van RMR Interieurbouw bezoekt ervaart meteen dat zij hetgeen kunnen verwezenlijken wat u voor ogen hebt en waar u van droomt. U vindt er vakkundige, high-end maatwerkinterieurs waar nieuwste technieken en natuurlijke materialen het verschil maken.

In de inspiratieruimtes van RMR Interieurbouw kunt u kijken maar ook voelen: u voelt met uw handen dat perfectie en kwaliteit in het bloed zitten. De adviseurs ontvangen u graag vrijblijvend, eventueel met uw architect, partner, collega of bouwbegeleider.

Een bezoek kan de eerste stap zijn naar uw droominterieur, met de beste en mooiste materialen die u maar wenst …

Benieuwd naar de mogelijkheden bij RMR Interieurbouw? Klik hier 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief