Home » Hoogwaardige privé wellness

Hoogwaardige privé wellness

Door admin

Kloppend tot in de puntjes

“De heer des huizes is gek van auto’s en vergeleek het door ons gerealiseerde totaalplaatje op het gebied van uitstraling, afwerking en kwaliteit met een Aston Martin. Je kunt met mindere automerken worden vergeleken”, aldus Terry Opmeer, samen met zijn vrouw Natalie eigenaar van Waterstijl.

De specialist in luxe zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines creëerde perfectie in het van alle gemakken voorziene en op maat gemaakte wellnessparadijs. In de kelder van een nieuwbouwvilla. Terry: “Het geheel klopt van A tot Z. Tot aan het kleinste voegje gingen we voor het hoogst haalbare resultaat.”

Uitgesproken karakter

Aan mogelijkheden om te ontspannen en te genieten geen gebrek in de oogverblindende privé-wellness. De gelukkige bewoners beschikken onder meer over een sauna, een whirlpool, luxe douches, een hamam en een prachtig zwembad.

Terry: “Het zwembad is uitgevoerd met een zwemmachine, waardoor de bewoners eindeloos kunnen zwemmen in hun eigen bad en het is eveneens voorzien van een beweegbare bodem, waardoor het zwembad een multifunctioneel karakter krijgt. Zo kan de diepte worden aangepast als kleine kinderen willen zwemmen en kan de bodem ook in zijn geheel omhoog, om als het ware als dansvloer te dienen”, lacht Terry Opmeer.

Intensief totaalproject

Niet alleen de kwaliteitsvolle wellness-mogelijkheden maken deze genietruimte zo ontzettend bijzonder, ook de materialisatie, de afwerking en de gecreëerde sfeer en uitstraling spelen een grote rol in het jaloersmakende totaalbeeld. Een esthetisch prachtplaatje. Heerlijk om naar te kijken en een droom om in te verblijven.

De warme, sfeervolle en luxueuze privé-wellness ontwierp Waterstijl samen met designer Stephen Versteegh van Versteegh-Design. “Het ontwerp werd in 3D-tekeningen gegoten, waarin ook ruimte was voor de technische aspecten. Vervolgens hebben wij als hoofdaannemer samen met de diverse meewerkende partijen het totaalplaatje tot in de perfectie gerealiseerd.”

“Tijdens het intensieve en vlekkeloos verlopen bouwproces hield Harry Bergwerff van LMBC als bouwbegeleider vinger aan de pols”, aldus de eigenaar van Waterstijl, het kwaliteitsbedrijf dat behoort tot de selecte groep officiële dealers van het toonaangevende Nederlandse merk Starline.

Hij vervolgt: “Waterstijl voert een compleet en hoogwaardig wellness-assortiment, van eenvoudige tot de meest exclusieve maatwerkoplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring en grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers kunnen we vrijwel elke droomwens op dit gebied realiseren ”“ voor elk budget en al dan niet turn-key.”

“Daarbij vormen creativiteit en design onze leidraad, terwijl we instaan voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk en onze producten. We bieden dan ook verstrekkende garanties en een optimale service, waaronder servicecontracten.”

Fotografie | Peter Baas

Wat mag Waterstijl voor u betekenen? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Met dank aan de belanghebbende partijen:

LBMC B.V. en Versteegh Design

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief