Home » Hoogwaardige vloerkleden

Hoogwaardige vloerkleden

Door admin

Liefde voor het vak

“Het is de liefde voor textiel, de passie voor kleur en het respect voor vakmanschap dat ons heeft gebracht waar we nu staan”, geeft Katia de Witte aan.

De eigenaresse en oprichtster van het Belgische kwaliteitsbedrijf Limited Edition vult aan: “Of het nu gaat om een enkel kleed of een bestelling voor een groot project … Elke klant is voor ons uniek en bij elk project doen we er alles aan om tot het uiterste te gaan.”

Belgisch topmerk

Al sinds de oprichting in 1993 voegt Limited Edition met textiel warmte en sfeer toe aan onder meer woningen en hotels. Van bijzondere en opvallende eyecatchers tot vloerkleden die opgaan in de ruimte en de omgeving.

Een indrukwekkend rijtje topmerken, waaronder Christian Dior, H. Stern, Hilton en Philippe Starck. Zij werkten tot grote tevredenheid samen met Limited Edition.

En dus vinden we over de hele wereld op maat gerealiseerde vloerkleden van het Belgische topmerk Limited Edition terug.

Oog voor detail

Limited Edition bekijkt elke aanvraag met evenveel oog voor detail. Bij de vakkundige textielspecialist begint alles bij het ontwerp. Klanten kunnen een van de maar liefst driehonderd modellen uit de collectie als vertrekpunt kiezen, maar de samenwerking kan ook starten op basis van een eigen idee van de klant.

“Vervolgens kiezen we samen het ontwerpteam, het formaat, de vorm, de boord, de kleur en het materiaal. Een vloerkleed voor in de leefruimte heeft andere eigenschappen dan een tapijt voor in de slaapkamer. Ook daar wordt rekening mee gehouden bij de samenstelling van een persoonlijk ontwerp”, aldus Katia de Witte.

Traditionele methode

Ze vervolgt met gepaste trots: “Onze vakmensen gelden als echte experts die met passie en liefde ons garens volgens een traditionele methode zelf spinnen, verven en spoelen. Dat doen ze met een van de twee enige overgebleven machines in Europa. Alle componenten van een kleed worden met de hand afgewerkt, zodat we een uniek, hoogwaardig product kunnen leveren aan de klant.”

Respect voor de traditie

Limited Edition verweeft traditie met innovatie. Vanuit het hoofdkantoor in Moeskroen, België, zorgen ze wereldwijd voor unieke textielcreaties en vloerbekleding op maat.

Dankzij de stateof- the-art uitrusting is geen enkele vraag onmogelijk. Naast de uitgebreide eigen collectie staat Limited Edition sterk in projecten op maat, waarbij de wens van de klant van naald tot draad uitgevoerd wordt.

Limited Edition gaat voor de allerhoogste kwaliteit, een persoonlijk service en een uniek product. 100% op maat, met een unieke twist.

Bewonder de passie voor high-end vloerkleden, klik hier voor meer informatie.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief