Home » Hotelbar met internationale allure

Hotelbar met internationale allure

Door admin

Gastvrijheid in stijl

“De bar werkt echt als een magneet op de gasten van het hotel. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is de bar gevuld met etende, vergaderende, relaxende, genietende en drinkende mensen”, wijst Hans Kuijten naar de imponerende en door de imponerende en door hem ontworpen bar in Van der Valk hotel Dordrecht.

“De luxe ruimte is echt het paradepaardje van het hotel geworden.”

Complete transformatie

“Alleen de plek van de hotelbar is hetzelfde gebleven, verder is ”“ op het behoud van de twee haardpartijen na ”“ alles anders. Zo is de indeling van de ruimte veranderd, creëerden we gezellige nisjes en spannende doorkijkjes en is de hotelbar voorzien van een compleet nieuw interieur”, geeft de bevlogen designer aan.

Marmer, leer en mozaïek

“In opdracht van de eigenaar van het hotel kent de hotelbar een kosmopolitisch karakter.

Die internationale sfeer en uitstraling bereikten we door luxe en rijke materialen als marmer, messing en leer toe te passen en te kiezen voor een warm kleurenpalet”, wijst hij onder meer op de groene en blauwe stofferingen van de stoelen en relax-banken.

De spiegels aan het plafond dragen bij aan de levendigheid in de hotelbar. Het meest in het oog springend is de bijzondere bar zelf. Stroken van leer zijn omlijst met marmer, wat zorgt voor een prachtig beeld. De achterwand is voorzien van sfeervol mozaïek en de luxe stoelen maken het droomplaatje compleet.

“Nee, gasten hoeven “s avonds echt de deur van het hotel niet uit voor een lekker drankje in een heerlijke sfeer.”

Fotografie: Peter Baas

Met dank aan de belanghebbende partijen: 

Hans Kuijten, Alphenberg Leather, Boley Exclusieve Openhaarden

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief