Home » Hout- en steenlook kwaliteitsvloer

Hout- en steenlook kwaliteitsvloer

Door admin

Nieuwe collectie

Forbo Flooring introduceert Allura pvc stroken …

Een nieuwe vloer is sfeerbepalend voor elke ruimte in uw huis. U wilt een vloer die past in uw interieur. Met de nieuwe Allura pvc stroken collectie van Forbo Flooring kunt u alle kanten op: robuust, stoer of toch liever klassiek, strak of verfijnd.

De duurzame kwaliteitsvloeren met natuurgetrouwe hout- en steenlooks zijn ijzersterk, vragen nauwelijks onderhoud en voelen bovendien lekker warm en comfortabel aan de voeten. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in loslegvariant, die u eenvoudig zelf kunt installeren. De woninginrichter kan u hier alles over vertellen.

De nieuwe Allura collectie is gemaakt met Hollandse passie. En dat ziet u niet alleen terug in het design & de kwaliteit, maar ervaart u ook in gebruiksgemak en duurzaamheid.

Natuurlijk

De collectie bestaat uit 24 verschillende ontwerpen in diverse formaten zoals heel lang, extra breed of tegels. De Allura stroken met v-groef kunnen verder in verschillende legpatronen worden gelegd, zoals Hongaarse punt of visgraat. Elke strook is bovendien uniek en heeft een natuurlijk reliëf.

Gezond huis

Zoals u gewend bent van Forbo, wordt ook deze collectie duurzaam geproduceerd. Zo heeft Allura een lange levensduur (en dat spaart grondstoffen), is het materiaal goed te recyclen en wordt de vloer gemaakt met gebruik van 100 % groene energie.

Omdat de collectie in Nederland geproduceerd wordt en niet ver weg, spaart u aankoop ook transportkilometers. De Allura collectie is daarnaast 100 % ftalaatvrij en draagt dus bij aan een gezond huis.

Goed te onderhouden

Allura is verder ideaal voor vloerverwarming, heel eenvoudig te reinigen, geluiddempend en kan tegen een stootje. Zo beschermt de PUR-finish toplaag tegen krassen en slijtage. Forbo geeft dan ook een garantie van maar liefst 15 jaar op elke Allura vloer. Voor meer informatie klik hier.

U kunt uw nieuwe vloer ook alvast bewonderen in uw eigen interieur via de Forbo Vloerplanner.

Over Forbo Flooring

Forbo Flooring is een wereldwijd toonaangevende producent van vloeren zoals Novilon, Marmoleum en Coral. Bijna al die producten worden niet alleen duurzaam en kwalitatief hoogwaardig in Nederland gemaakt, maar ook hier ontworpen naar Dutch Design maatstaven.

Forbo Flooring zet zich verder in voor een uitgebreide klantenservice. In de Marmoleum Modelwoning in Assendelft of de Novilon Gallery in Coevorden kunnen klanten bijvoorbeeld terecht voor heel veel inspiratie, deskundige advies, maar ook voor gratis stalen.

Met dank aan | Forbo Flooring

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief