Home » Stijlvol slapen en shoppen in Milaan

Stijlvol slapen en shoppen in Milaan

Door niek@excellentmagazine.nl

Levenslange herinneringen

Een vakantie die je maar één keer in je leven meemaakt, een speciale gelegenheid, een verwennerij, een zakelijk verblijf; maak levenslange herinneringen in het Armani Hotel Milano een 5 sterren luxe hotel in Milaan. Gastronomisch restaurant, luxueuze vrijetijdsbesteding, spa-faciliteiten en de kenmerkende Armani gastvrijheid worden gecombineerd om de ultieme ervaringen te creëren.

Centrum Milaan

Dit trendy hotel is gelegen in het centrum van Milaan in het winkelgebied en op korte loopafstand van de Dom van Milaan. De 95 kamers kijken uit over het Sempione stadspark en hebben panoramisch uitzicht. Na het shoppen kun je genieten van de sauna, binnenzwembad en wellnesscenter en genieten van heerlijke culinaire lekkernijen en prosecco. Saluti!

Restaurant op het dak

Restaurant op het dak in Milaan. Gelegen in via Manzoni 31, in het hart van het mode district, tussen Piazza della Scala en Piazza Cavour, Armani/Bamboo Bar en Armani/Ristorante bevinden zich op de zevende verdieping van het Armani Hotel Milano met uitzicht op het centrum van Milaan, volledig los van de stad beneden.

Voor meer informatie neem contact op met Excellent’s luxury travel consultant Monique de Vos via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief