Ingenieuze tuinkamers

Elegantie op maat

Al bijna dertig jaar creëert All Seasons Veranda’s elegante, ingenieuze tuinkamers die een exclusieve uitstraling hebben en in elk seizoen een verrijking zijn van het wooncomfort. Jarenlange ervaring, vakman- en meesterschap en creativiteit vormen de belangrijke pijlers onder het Belgische kwaliteitsbedrijf.

“Wij maken alles op maat. Geen veranda is dezelfde. De stijlen kunnen variëren van stijlvol landelijk, klassiek met een eigentijdse toets tot tijdloos, modern en fris minimalistisch. Of wat te denken van een veranda met een steel look. Een traject verzorgen we van A tot Z. Te beginnen bij het ontwerp dat we na intensief overleg met de bewoners in 3D uitwerken.”

“Daarna volgt de definitieve opmeting, technische verwerking, de voormontage van de veranda in onze werkplaats, gevolgd door de voorbereidende grond-, beton- en metselwerken, het plaatsen van de tuinkamer, het aanleggen van elektriciteit en het aanbrengen van tegelvloer en pleisterwerk. De oplevering is turn key, zodat bewoners meteen kunnen genieten van licht, zicht en extra ruimte”, legt eigenaar Christ de Groot uit.

Ervaren team staat graag voor u klaar

In onder meer Nederland en België realiseert All Seasons Veranda’s stijlvolle en vooral originele projecten. Een professioneel en ervaren team staat garant voor het slagen van elke opdracht.

Trend biedt het gevoel van vrijheid

Christ de Groot: “Zoals gezegd voeren wij niet één concept uit, maar bieden we veranda’s aan in diverse stijlen en voor diverse doelen. In sommige woningen is het een uitbreiding van de woonruimte, terwijl het op andere plaatsen de functie krijgt van een creatief atelier, een poolhouse of zelfs een grote leefkeuken – een trend die vooral de laatste jaren merkbaar is.”

“Door de speling van glas en licht ontstaat er iedere keer weer een bijzondere sfeer en heb je een onbeperkt uitzicht op de tuin en de omgeving. Weer of geen weer; je zit comfortabel binnen en kunt altijd genieten van buiten. Dat geeft een gevoel van vrijheid en vakantie. Wie wil dat nou niet?”

Met dank aan | All Seasons Veranda’s