Home » Ingetogen schoonheid

Ingetogen schoonheid

Roelfien Vos Interior Design & Architecture

Door Veerle van Heertum

Op een prachtige aan vaarwater gelegen plek in de Randstad creëerde Roelfien Vos voor haar opdrachtgevers een uniek, sfeervol en oogstrelend interieur. Een heerlijk thuis, waarin rijke materialen, prachtige zijden gordijnen, hoogwaardig maatwerk en een sfeerverhogend lichtplan tot in perfectie samensmelten. Ingetogen luxe met uitzicht op een levend schilderij.

Het ronde nieuwbouwpand is ontworpen door architectenbureau Van Manen. In samenspraak met Roelfien Vos werd de indeling van het luxe penthouse volledig afgestemd op de leefwijze van de opdrachtgevers. De entreeruimte vormt een prettige eerste kennismaking met de woning. De ronde maatwerktrap, de sublieme verlichting en de kunstwerken – het prachtige wandkleed is voor de bewoners op maat gemaakt – geven de ruimte een welhaast museaal karakter.

De fraaie roomdivider tussen de riante maatwerkkeuken en de eetkamer geeft geborgenheid aan beide ruimtes, maar zorgt net als de maatwerkschuifdeur – voorzien van grote glaspartijen – voor een open karakter. Bijzonder stijlvol is de charmante setting aan het raam, waar de bewoners met uitzicht op de omgeving in alle rust kunnen genieten van de haardpartij en de televisie.

Het privédomein is vormgeven als een uiterst fraaie en luxe suite. Roelfien gebruikte onder meer leer, teakhout, mozaïek en hoogwaardige stoffen. Materialen die samen met het hoogwaardige maatwerk voor een uniek decor zorgen.

Fotografie: Peter Baas

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief