Home » Innovatieve keukenmogelijkheden

Innovatieve keukenmogelijkheden

Door admin

Innovatie & techniek

Gerealiseerd in samenwerking Stephen Versteegh … 

Design en techniek combineren, nieuwe manieren gebruiken en innovatieve oplossingen bedenken.

Een voorbeeld van innovatie is de “kast” in de keuken die geen kast is, maar de doorgang naar de bijkeuken. De vensterbank is meegenomen in het werkblad. Met als slim en praktisch resultaat: een kruidentuin in de vensterbank. Boven het kookeiland lijkt een afzuigkap te hangen, in werkelijkheid is het een lamp met kaarsen.

Deze sfeerbrenger werd mogelijk doordat de afzuiging in het werkblad is verwerkt. Een droom die de bewoners hadden, was een Amerikaanse koelkast. De specialisten hebben de koelkast niet proberen te integreren in de kastenwand, maar in te bouwen in een mooi blok. Hierdoor werd het een object op zichzelf.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant. Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan: gesprekken, contacten, ideeën. En juist omdat het zo”n belangrijke functie vervult vinden zij dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur.

In de showroom in Berlicum kunnen klanten zich volledig laten onderdompelen in de wereld van high end keukens en een idee krijgen van de eindeloze mogelijkheden om op deze wijze bijzondere concepten te realiseren

Dit project is gerealiseerd door Culimaat in samenwerking met Versteegh Design.

Klik hier voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief