Home » Inntel Landmark in Amsterdam

Inntel Landmark in Amsterdam

VOS Project

Door Veerle van Heertum

Voor Inntel Hotels mocht VOS Projectinrichting in 2021 de gordijnen leveren in het 4 sterren hotel  Amsterdam Landmark. Landmark beschikt over 306 stijlvol ingerichte kamers. Het ontwerp van de kamers is in hand van interieurarchitect Feran Thomassen (Feran Hugo). Feran heeft hierbij de gordijnen zelf ontworpen passend bij het behang. In de print vindt je een tijdreis van wat er op de plek van het hotel is gebeurd.

De stof die wij hebben toegepast komt uit onze eigen ‘’FOXLINE’’ collectie. In deze collectie hebben wij stoffen die aan alle eisen in een hotel voldoen. Voor Landmark is er gekozen voor een dubbeldruk black-out met een loodveter. Voor de industriële look hebben wij zwarte rail toegepast.

In het restaurant hangt bedrukte voile en voor afscherming van de vergaderruimtes is er daar ook gekozen voor black-out met aan beide kanten een verschillende print.

Het bedrukken van gordijn en meubelstoffen valt steeds meer in de smaak. De mogelijkheden zijn hierbij oneindig en met een eigen confectieatelier durven wij elke uitdaging aan.

Ontdek de vele vaardigheden van Vos Project

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief