Home » Interieur met Italiaanse charme

Interieur met Italiaanse charme

Door admin

Creatie van een luxe pied-Á -terre

Op gezette tijden geniet de drukbezette opdrachtgever van zijn luxe en comfortabele pied-Á -terre. Tevens biedt het penthouse prachtig uitzicht over de Amstel. The Grand Interior toverde het caso opgeleverde appartement om tot een exclusieve, warme en persoonlijke droomwoning.

Designer en eigenaar Frank Versteeg van The Grand Interior: “De luxe inrichting en de interactie die je voelt tussen de verschillende leefruimtes geven het totaalbeeld een heerlijk hotelgevoel.”

Landelijk tintje

“Geheel naar wens van de opdrachtgever pasten we natuurlijke materialen in het penthouse toe. Zo zie je onder meer een gietijzeren taatsdeur, vloerlampen van onyx en een eikenhouten bar in het penthouse terug. Het op maat gemaakte en centraal in de living gepositioneerde meubel, waarin de televisie en de openhaard zijn verwerkt, is bekleed met suÁ¨de”, geeft Frank Versteeg aan.

De linkerzijkant van het multifunctionele object voorzag de in Amsterdam gelegen designstudio van een ingebouwde boekenkast. Tevens zorgde hij de rechterzijkant van een bureau met boekenplanken.

Frank: “In het interieur zie je ook de voorliefde voor een landelijke touch van de opdrachtgever terug. Kijk maar naar de rustieke visgraatvloer en de decoratie. Alles tezamen zorgt dit voor een luxe interieur dat volledig aansluit op zijn wensen. Italiaanse charme met een landelijk tintje.”

Uitzicht over de stad

Het stijlvolle kleed is een laagpolig kleed van viscose en komt ”“ net als de bank en de tafels ”“ uit The Grand Collection, de eigen meubelcollectie van The Grand Interior. Alle opbouwspots zijn van het luxemerk Maretti Lighting.

De strakke maatwerk-keuken past met de toepassing van eikenhout en staal bij de sfeer in het penthouse. De fraaie verlichting verhoogt de sfeer in deze leefruimte, die door een roomdivider wordt gescheiden van de living. Vanuit beide ruimtes heeft de opdrachtgever een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Luxe uitstraling toiletten en badkamer

“De toiletten gaven we een touch of glamour door middel van een behang met een geometrisch patroon en een gebronsde spiegel gecombineerd met een bijzondere wastafel, donker gebeitst hout en geborstelde koperen kranen voorzien van een PVD-coating.”

“In de badkamer pasten we achter de ronde en verlichte spiegel hetzelfde behang toe als in de toiletten.”

“Het wastafelmeubel bestaat uit donker hout gecombineerd met Silestone in de kleur Et Calacatta Gold en koperen kranen met een PVD-coating. De badkamer is volledig betegeld met porseleinen tegels van 120 bij 120 centimeter. De geplaatste stoomdouche maakt de luxe ruimte compleet”, sluit Frank Versteeg af.

Dynamisch bedrijf

Realisatie dankzij VDA Afbouw … 

VDA Afbouw werkte mee aan dit fraaie project. Martijn Endeman van het bedrijf: “VDA Afbouw is een jong, fris bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de (af)bouw, dat altijd meedenkt, maar vooral luistert naar de wensen van de klant. We nemen, indien gewenst, alles compleet uit handen. Dit resulteert in hoogwaardige projecten met een fantastische en luxe uitstraling, waarin u zich eindelijk écht comfortabel thuis kunt voelen en tot rust kunt komen.”

“We werken alleen met de beste leveranciers die ons hoogwaardige gecertificeerde materialen leveren, en ons professionele personeel zorgt ervoor dat bijna elke wens kan worden gerealiseerd. We zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van uw woning. Of dit nu een wand of een plafond is: we regelen het voor u.”

“We hebben veel ervaring met het upgraden en vernieuwen van diverse woningen. Hierdoor kunnen we ons goed verplaatsen in uw wensen en u zo het beste advies geven om uw droom werkelijkheid te laten worden.”

Met dank aan de belanghebbende partijen:

The Grand Interior | VDA Afbouw B.V. | Maretti Lighting

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief