Home » Interieur naar wens ingericht

Interieur naar wens ingericht

Door admin

Oude Keuringsdienst van Waren pand

Op de locatie in Goes West waar voorheen het pand van de Keuringsdienst van Waren stond, is nu een mooie appartementencomplex gebouwd. Bij één van die appartementen kijken we binnen.

Deskundig advies

Al vroeg in de bouwfase kwamen de huidige bewoners zich oriënteren bij Interieur Paauwe. Daar werden ze enthousiast van de mooie meubelen en het deskundige advies. Interieuradviseur Sylvana maakte een interieurontwerp inclusief kleuren- en lichtplan geheel naar smaak, stijl, praktische wensen en budgettering van de nieuwe bewoners.

Opvallende vloer

Enkele opvallende kenmerken in dit interieur zijn; de PVC vloer met stoere planken in verschillende kleuren, het HÁ¼lsta wandmeubel dat achter de bank doorloopt en het ronde Desso vloerkleed bij de Pode hoekbank!

Lichtplan

Verder is het lichtplan heel fraai en uitgebalanceerd met o.a. de IYO lamp van FERROLIGHT Design boven de eettafel in dezelfde kleur als de stoelen. De kleur van de stoelen en bank, komt terug in de gordijnen en de wandbekleding. Het halmeubel in de hal is van HÁ¼lsta Now evenals het zwevende meubel en de inloopkasten in de kleedkamer.

Interieur Paauwe is verantwoordelijk voor het inrichten van het appartement.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief