Home » Interieur van villa kent ultiem maatwerk

Interieur van villa kent ultiem maatwerk

Door admin

Realisatie van een ware blikvanger

Strakk heeft een gigantisch mooie woning gerealiseerd met haar zusterbedrijf Hous Luxe Woningen. Een prachtige eigentijdse woning in wit met rieten kap en imposante accenten. Strakk heeft het gehele interieur ontworpen en gemaakt.

Keuken als centrale punt

De opdrachtgever vond de keuken een zeer belangrijk deel van het interieur en wilde graag olijfhout in de keuken verwerken omdat deze een hele natuurlijke tekening heeft.

Maatwerk keuken met olijfhout

Strakk heeft de nerf-richting horizontaal gemaakt in het eiland en deze door laten lopen in alle lades. De hoeken van het eiland zijn in verstek gezet om dit te benadrukken. Omdat olijfhout druk en aanwezig is, hebben de vakspecialisten van Strakk ervoor gekozen om de kastenwand rustig te houden in zijdeglans wit. Dit gecombineerd met een donker granieten werkblad, wat zorgt voor een waanzinnig resultaat.

Groene accenten

De lievelingskleur van de klant is groen. Dit ziet u dan ook op meerdere plekken terug in het interieur. In de slaapkamer, de stoere groene bank in de kamer en het grote schilderij dat prominent in de woning aanwezig is.

Luxueuze trap

Er is gekozen voor een donkere trap met een klassieke, maar toch moderne uitstraling. De ingefreesde ledverlichting aan de onderkant van de trapleuning zorgt voor een gevoel van ultieme luxe.

Warme badkamer

In de badkamer is eiken gecombineerd met strak gepolijst Hi-Macs wat helemaal naadloos is. Door eiken toe te voegen aan de strakke materialen geeft u het geheel een warmere uitstraling.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief