Belakos

‘Niet zomaar een vloer, jóuw vloer’

Belakos

BELAKOS, niet zomaar een vloer; jouw vloer!

Met een stevig assortiment aan kwaliteitsvloeren staat Belakos bekend als een vloerenspeler die staat voor duurzame producten.  Ruim 60 jaar werken we, met hart en ziel, aan vloerproducten waar je blij van wordt. Belakos is er voor iedereen! Van de particulier, woning- en projectinrichters, tot aan de hotelketens en restaurants.

Het échte fundament? Persoonlijke aandacht. Het aanbod? Duurzaam en kwalitatief. Van prachtig pvc en hoogwaardig tapijt tot vloerkleden op maat.

PVC van Belakos is verkrijgbaar in verschillende maten, dessins en kleuren. Van Hongaarse punt en visgraat XL tot XL-planken en tegels. De Belakos PVC collectie is voorzien van een extra matte toplaag en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Kamerbreed tapijt, custom design tapijt of een vloerkleed op maat. Het is allemaal binnen handbereik met Tapijt van Belakos.

VOLGERS OVER DE VLOER

Bij Belakos vinden we het belangrijk je te laten zien wat er allemaal kan, wat je kunt creëren met het vloerenaanbod. Andere trotse Belakos vloerenbezitters gingen je voor en deelden hun foto’s én ervaringen. Die delen we dan ook graag weer met jou.

Onze socials geven een letterlijk kijkje bij onze volgers ‘over de vloer.’ Ook meegenieten en inspiratie op doen? Kijk dan mee op social media. Je vindt ons via @Belakosflooring. #Belakos

VLOERENVRIENDEN

Je thuis vullen met een vloer. Het is zó belangrijk. Van Belakos mag je dus écht wel iets verwachten. Met ruim 800 verkooppunten in Nederland en in Europa, is er altijd wel eentje in de buurt.

Kies je voor een vloer van Belakos dan kies je voor een stevige vriendschap die een hele tijd mag duren.

Contact
De Blokmat 15
8281 JH, Genemuiden
Tel: +31 (0)38 385 4622
info@belakos.nl
www.belakos.nl