bulthaup

‘Designkeukens op maat’

bulthaup

bulthaup zorgt voor de details zodat u geniet van een harmonieuze woonomgeving

bulthaup keukens en leefruimtes zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen. Een plek waar de mens creatief kan zijn en kan ervaren hoe heerlijk het is om met eigen handen iets tot stand te brengen. De mooiste momenten beleven, met alle zintuigen genieten, het gevoel te hebben thuis gekomen te zijn. Om zo’n plaats te creëren, staat de gebruiker met zijn behoeftes en leefgewoontes centraal.

Het merk bulthaup staat synoniem voor hoogwaardige keuken- en leefruimtesystemen die gekenmerkt worden door functionaliteit, vormgeving en op maat gemaakte, eerlijke materialen. Helderheid van ontwerp, eenvoud en aandacht voor elk detail maken het mogelijk te kiezen voor de essentie. Dit ervaart u direct op het moment dat u bij één van onze exclusieve bulthaup showrooms binnenstapt. U vind ons in groot aantal steden in Nederland.

Individueel modern design, uniciteit

U kunt uw eigen leefruimte vorm geven met een keur van met de hand geselecteerde materialen. Die materialen sluiten aan op het karakter van de ruimte en van de mensen die erin leven. Met op maat gemaakte vormen die passen bij de ergonomie van de mens maar ook bij de architectuur die hem omringen.

Alleen authentieke materialen

bulthaup materialen zijn zoals ze eruitzien, zoals ze ruiken, zoals ze aanvoelen. Of het nu gaat om honderd jaar oude eik, doorgekleurde laminaat of meermalen gelakte toplagen – alles wordt stuk voor stuk door de ervaren vakman afgemaakt.

Kwaliteit in zijn puurste vorm

bulthaup begint daar, waar de machines ophouden. Mensen creëren iets wat zelfs de beste technologie niet kan voortbrengen: materialen die met alle zintuigen ervaren kunnen worden.

Passie voor detail

Voel, zie en ervaar de details van een bulthaup keuken. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde en het interieur van uw keuken.

We maken onze producten met veel liefde voor detail en een passie voor kwaliteit. Zo ontstaan keuken- en leefruimtesystemen die het leven verrijken.

bulthaup. Kiezen voor de essentie.