BVO Wood Culture

‘Liefde voor hout’

BVO Wood Culture

Smaakmakend, exclusief en high-end. Al jaren zet BVO de toon als het gaat om houten vloeren en wandbekleding. Met unieke details die elk ontwerp een eigen verhaal geven.

Onze wood designers weten klanten telkens te verrassen, prikkelen en verwonderen met het summum van duurzame, houten toepassingen. Altijd tijdloos, elegant en stijlvol. Met ons kwalitatief hoogwaardig private label, maar ook als brandstore van exclusieve internationale topmerken als Belgiqa, Listone Giordano, Di Legno en Oscar Ono. Onze vloeren creëren een inspirerende en persoonlijke sfeer in elke ruimte.

Wood Culture

Liefde voor hout. Dat is wat ons drijft. In alles wat we doen. En dat zie je terug in alle elementen van ons familiebedrijf. Puur, eerlijk en verrassend. Een exclusieve collectie houten vloeren en wandbekleding die zowel de functionaliteit als de natuurlijke schoonheid accentueert. En die de mens met de natuur verbindt. Om te verwonderen, verwachtingen te overtreffen en vooral… onze cultuur over te dragen.

Oogstrelende producten

Onze wood culture weet particulieren, bedrijven, architecten en interieurdesigners te inspireren. Met het mooiste parket, dat de natuur organisch toevoegt aan je interieur. Eigentijds, creatief en met precisie in detail. Hier komen hout en design samen. In oogstrelende producten die de mens en de natuur verbinden. In hun puurste vorm. Nu en in de toekomst.

Wood show

Onze liefde voor natuurlijke materialen – zowel in interieur als exterieur – beleef je het beste in onze toonzaal in Breda. Wat ons betreft de mooiste van Nederland.

In onze showroom verwelkomen wij particulieren en professionals om hen te verwonderen met de meest innovatieve houten vloerencollectie. Onze passie voor natuurlijke materialen komt hier tot leven. In een onderscheidende en serene sfeer tonen wij je de nieuwste trends in de kracht van eenvoud. Een inspirerende omgeving waar je de schoonheid van hout optimaal ervaart.

Contact
Rithmeesterpark 31
4838 GZ Breda
Tel: 076 204 3022
Info@bvowoodculture.nl
www.bvowoodculture.nl